Ανεβάζει ταχύτητες ο «Λούτσι»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει από το Γκάρντερεν ο Παύλος Σιδερίδης. Γκαλέτι και Μιλιάζες ξεπερνούν τα μικροπροβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν και φουλάρουν για τα τελευταία φιλικά του Σαββατοκύριακου.

Το πρωί της Πέμπτης ο Λουτσιάνο Γκαλέτι προπονήθηκε σε υψηλότερους ρυθμούς σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες και όλα δείχνουν ότι αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ένα από τα δύο φιλικά που θα δώσει ο ΟΦΗ στην Ολλανδία.

Σκοπός είναι να ξεκινήσει να ανεβάζει ρυθμούς και να είναι σε θέση να προετοιμαστεί κατάλληλα και με προσοχή εν όψει της σέντρας του νέου πρωταθλήματος που θα γίνει στις 18 Αυγούστου. Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ήδη αισθάνεται πολύ καλύτερα ενώ έχουν υποχωρήσει σε μεγάλο βαθμό οι ενοχλήσεις που αισθανόταν στον αχίλλειο τένοντα.

Όσον αφορά τον Κάρλος Μιλιάζες – έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που προέκυψε από το φιλικό παιχνίδι με την Σερκλ Μπριζ. Ο 32χρονος αριστερός μπακ αναμένεται να δώσει το παρόν στα τελευταία φιλικά του Σαββατοκύριακου και το όνομα του βγήκε από την λίστα του Παύλου Δερμιτζάκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook