Μια φανέλα σε Δερμιτζάκη και Μαρινάκη! (fotos+vds)

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει από το Γκάρντερεν ο Παύλος Σιδερίδης. Το δίτερμα μεταξύ του τεχνικού τιμ και των υπαλλήλων της ΠΑΕ βρήκε νικητές τους πιο… γυμνασμένους όμως Παύλος Δερμιτζάκης και Πέτρος Μαρινάκης έδειξαν ότι αξίζουν να έχουν μια θέση στο ρόστερ του ΟΦΗ!

Ένα μεγάλο ντέρμπι έγινε το πρωί της Παρασκευής στο αθλητικό κέντρο του Γκάρντερεν με νικητές τα μέλη του τεχνικού τιμ της ΠΑΕ ΟΦΗ. Τι και αν η ομάδα των υπαλλήλων της ΠΑΕ είχε πάρει «κεφάλι» στο σκορ με 3-1, ο Παύλος Δερμιτζάκης με χατ – τρικ γύρισε το παιχνίδι δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του με 5-4!

Το άψογο πλασέ του Πέτρου Μαρινάκη

Σύμφωνα πάντως με ασφαλείς πληροφορίες, η ομάδα των υπαλλήλων της ΠΑΕ έχει έντονα παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης Γιώργο Στεφανουδάκη καθώς θεωρεί ότι με τα σφυρίγματα του έκρινε το αποτέλεσμα.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι και οι ίδιοι μετά από 10 ημέρες σκληρής προετοιμασίας ξέδωσαν μέσα στο γήπεδο χαλαρώνοντας με αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά: Να παίζουν ποδόσφαιρο δείχνοντας ότι ο ΟΦΗ είναι μια πραγματική οικογένεια.

Aξίζει να σημειωθεί η πολύ καλή παρουσία του Μανόλη Χρονάκη κάτω από το δοκάρια της ομάδας του, καθώς για όσο αγωνίστηκε σε αυτή την θέση αποτέλεσε τον “φύλακα άγγελο” της.

Για τους νικητές σκόραρε 3 φορές ο Δερμιτζάκης και από μια οι Σιδερίδης, Ρούσσης, ενώ και τα τέσσερα γκολ των ηττημένων σημείωσε ο Μαρινάκης.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Παγωμένος, Ρούσσης, Σιδερίδης, Ταουσιάνης, Δερμιτζάκης.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: Φρουδάκης, Παππάς, Χαχλιούτης, Χρονάκης, Μαρινάκης.

[nggallery id=390]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook