Σαν Σήμερα, δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σαν Σήμερα, στις 6 Οκτωβρίου, έγιναν δύο παιχνίδια ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΠΑΟΚ – και τα οποία έληξαν και τα δύο ισόπαλα!

Το πρώτο παιχνίδι έγινε στις 6/10/2007 στην Τούμπα, παρουσία περίπου 9.000 θεατών με τον ΟΦΗ να προηγείται χάρις στο καταπληκτικό γκολ του Λεοζίνιο, ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα όμως στο 36′ ο Κουνενάκης διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Σκόρερ: 8′ Βαγγελής, 9′ Κωνσταντινίδης/ 6′ Λεοζίνιο, 36′ Κουνενάκης

Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Φερνάντες, Μελίσσης, Χαραλάμπους, Ηλιάδης (56′ Γεωργιάδης), Μπαλάφας, Κνολ, Κωνσταντινίδης, Βαγγελής, Σάλμον (71′ Χριστοδουλόπουλος), Βρύζας (84′ Ίλιεφ), Λάκης.

ΟΦΗ (Ράινερ Μάουρερ): Πέερσμαν, Αρβανίτης, Ταραλίδης, Σίμιτς (79′ Πλιάγκας), Πόποβιτς (65′ Νουαφόρ), Ισά, Ρουμπάκης, Σφακιανάκης, Μονιάκης, Κουνενάκης, Λεοζίνιο (77′ Γκέρμπερ).

Το δεύτερο παιχνίδι με την κρητική ομάδα έγινε στις 6/10//2012, στην Κρήτη αυτή τη φορά, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Ο ΟΦΗ προηγήθηκε με γκολ του Θανάση Παπάζογλου μετά από το τραγικό λάθος του Γλύκου ενώ ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Σαλπιγγίδη σε 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ. Ο ΟΦΗ έχασε την ευκαιρία να πάρει την μεγάλη νίκη όταν ο Χακόμπο απέκρουσε το πέναλτι του Μίρνες Σίσιτς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΦΗ: Γουναρίδης, Βερόν, Μπανούσης (69′ Ζορμπάς), Χαριτωνίδης, Μονιάκης (53′ Κουρδάκης), Κουτσιανικούλης (79′ Περογαμβράκης), Βάντο, Ιωαννίδης, Σόουζα, Παπάζογλου, Σίσιτς

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λίνο (64′ Σταφυλίδης), Ιντζίδης, Κουμάλο, Έττο, Φωτάκης, Λάζαρ, Κάτσε, Ρομπέρτ (41′ Χακόμπο ), Σαλπιγγίδης (71′ Πέλκας) και Αθανασιάδης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook