Video | Σαν Σήμερα ο Μπεκιάι γράφει ιστορία!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σαν σήμερα, το 2001, ο Άριαν Μπεκιάι έμενε στην ιστορία για το τέρμα που πέτυχε με την φανέλα του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Πανηλειακό.

Στις 11 Φεβρουαρίου 2001 ο Αλβανός πορτιέρο έμενε στην ιστορία για το τέρμα που πέτυχε με το κεφάλι κόντρα στην ομάδα του Πύργου στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων και έδεινε ένα σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια του ΟΦΗ για παραμονή στην κατηγορία.

Τα πράγματα δεν κυλούσαν και με τον καλύτερο τροπο για τον ΟΦΗ καθως ο Γιαννακίδης στο 11΄και ο Μάντρα στο 45΄ έδωσαν ένα σημαντικό προβάδισμα στον Πανηλειακό.Στην επανάληψη ο ΟΦΗ πίεσε και κατάφερε να μειώσει στο 78΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Διγκόζη. Στις συνέχεια ο ΟΦΗ έχασε ευκαιρίες όμως το γκολ δεν ερχόταν, μέχρι το 95΄ όμως όπου ο Μπεκιάι με κεφαλιά μετά από φάουλ του Κιάσσου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κει έγραψε το τελικό 2-2.

Για τον ΟΦΗ σε εκείνο το παιχνίδι έπαιξαν οι  Μπεκιάι, Κιάσσος, Αδάμος, Κολιτσιδάκης, Δερμιτζάκης(74΄ Ηπειρώτης), Διγκόζης, Μαρινάκης (46΄Σταυρακάκης), Γκόμεζ, Μουνιόζ, Μάουρο (58΄Αλεξούδης), Σιπνιέφσκι

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook