Σαν Σήμερα: Οι 4 «σφαλιάρες» του ΟΦΗ στον Παναθηναϊκό (vds)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σαν Σήμερα, στις 6 Απριλίου 2008 ο ΟΦΗ συντρίβει τον Παναθηναϊκό με 4-1 φτάνοντας στην μεγαλύτερη σε έκταση νίκη του επί των “πρασίνων” ενώ είχαν χαθεί ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ!

Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Παράσχου (εκείνη τη νύχτα βγήκε και το σύνθημα “Παράσχο θα αφήσω μουστάκι…”) έκαναν ότι ήθελαν τον Παναθηναϊκό και παρά το γεγονός ότι οι “πράσινοι” είχαν ισοφαρίσει το γκολ του Ντρούλιτς με τον Σαλπιγγίδη, στην συνέχεια κατέρρευσαν αγωνιστικά με τον ΟΦΗ να πετύχαινει ακόμα τρία γκολ και να φτάνει στη νίκη με 4-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο σκόραραν ακόμα οι Σίμιτς, Σφακιανάκης, Πόποβιτς κάνοντας 10.000 κόσμο να παραληρεί στις εξέδρες του Παγκρητίου που έβλεπαν τον ΟΦΗ να διαλύει τον “πράσινο δυνάστη”.

ΟΦΗ: Τζόρβας, Σταυρακάκης (76′ Μονιάκης), Σίμιτς, Μπαρκαουάν, Πόποβιτς (80′ Λάροκ), Ντρούλιτς (63′ Νουαφόρ), Ισά, Ρουμπάκης, Σφακιανάκης, Κουνενάκης, Γκέρμπερ

Παναθηναϊκός: Γκαλίνοβιτς, Μόρις, Γκούμας, Βύντρα (58′ Γκονζάλες), Σπυρόπουλος, Μάτος, Τζιόλης, Ιβανσιτς (46΄Ποστίγκα), Καραγκούνης, Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης (69′ Μανούτσο).

Δείτε το video με τα στιγμιότυπα του αγώνα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook