Σαν Σήμερα: Ο ΟΦΗ σπάει κάθε ρεκόρ στο Παγκρήτιο με 26 χιλ. κόσμο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σαν σήμερα, στις 14 Μαΐου 2006 ο ΟΦΗ κερδίζει τον Λεβαδειακό με 2-0 παρουσία 26.000 φιλάθλων του που γεμίζουν το Παγκρήτιο Στάδιο στον “τελικό” παραμονής στην Σούπερ Λιγκ.

Το τι συνέβη εκείνη την ημέρα, το γνωρίζουν όλοι. Ο ΟΦΗ ήθελε νίκη με 2 γκολ διαφορά για να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ και μετά τις… “ομορφιές” των τελευταίων αγωνιστικών όπου ο Λεβαδειακός έκανε εμφανίσεις τύπου… Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, εκείνη η εποχή ήταν εποχή συσπείρωσης για όλον τον κόσμο του ΟΦΗ που δεν μπορούσε να χωνέψει την αδικία εις βάρος του μεγαλύτερου Κρητικού συλλόγου.

Σκόρερ για τον ΟΦΗ οι Ισά, Νουαφόρ που με δύο “κεφαλιές” – οβίδες έστελναν τον ΟΦΗ στην σωτηρία έναντι μιας ομάδας που έπαιζε τα δικά της παιχνίδια καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος ώστε να παραμείνει στην πλάτη του Κρητικού συλλόγου.

Εκείνη η μέρα καταγράφεται στις συνειδήσεις όλων των φιλάθλων του ΟΦΗ ως την ημέρα που το Παγκρήτιο Στάδιο γέμισε με 26.000 φιλάθλους του ώστε να βοηθήσουν την ομάδα να κερδίσει τον Λεβαδειακό. Και πράγματι, με την παρουσία του πύρινου κόσμου του, ο ΟΦΗ κέρδιζε 2-0 τον Λεβαδειακό “ρίχνοντας” τους Βοιωτούς στην Β’ Εθνική.

Eπίδοση που φαντάζει αξεπέραστη για μια επαρχιακή ομάδα. Επίδοση που δείχνει και το μέγεθος του λαού του ΟΦΗ που βροντοφώναξε παρών για ακόμα μια φορά…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook