Σαν Σήμερα: Το πρώτο γκολ του Φραντζέσκου με τα ασπρόμαυρα και η βολίδα του Βάβουλα (vds)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σαν Σήμερα, στις 11 Σεπτεμβρίου 1994 ο «Μίστερ Φάουλ» του ΟΦΗ πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τα «ασπρόμαυρα» ενώ ο Στέφανος Βάβουλας σκοράρει με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Δείτε το video!

Ο ΟΦΗ έχει ξεκινήσει σαν τρένο τις υποχρεώσεις του εκείνη την περίοδο και όπως είναι φυσιολογικό ο Ηρακλής έρχεται στο Ηράκλειο σαν… πρόβατο επί σφαγή! Άλλωστε, εκείνη την περίοδο καμία ομάδα δεν γλύτωνε στην Κρήτη και το πιο φυσιολογικό αποτέλεσμα ήταν η ήττα.

Το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς και η νίκη με 2-1 ήρθαν αντί ενός σκορ όπως 5-1 ή 6-1 που θα ήταν φυσιολογικό βάσει ευκαιριών.

Ωστόσο, εκείνο το παιχνίδι θα το θυμάται αρκετός καιρός καθώς τότε ο Κώστας Φραντζέσκος πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του ΟΦΗ. Μένοντας στο Ηράκλειο για 2, 5 χρόνια πέτυχε 36 γκολ και αγαπήθηκε από τον κόσμο όσο λίγοι ποδοσφαιριστές.

Εκτός από το γκολ του Φραντζέσκου, σε εκείνο το παιχνίδι όλη η Ελλάδα είχε θαυμάσει – για ακόμα μια φορά – την γκολάρα που είχε βάλει ο Στέφανος Βάβουλας που με έναν κεραυνό είχε κάνει τον Πλίτση να δει την μπάλα, απλά στα δίχτυα της εστίας του.

Δείτε το γκολ από το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ηρακλή

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook