Σαν Σήμερα: Ξεκινάει η νέα εποχή του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σαν σήμερα, στις 23 Ιουλίου του 2009, ξεκινάει η νέα εποχή για τον ΟΦΗ με τις υπογραφές για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Το Gentikoule θυμάται και μεταφέρει με ήχο και εικόνα εκείνη την ιστορική ημέρα.

Εκείνη την ημέρα, ο ΟΦΗ άλλαξε χέρια οριστικά περνώντας σε ένα νέο στάδιο, εντελώς διαφορετικό που όλοι ευελπιστούν ότι θα επαναφέρει την ομάδα εκεί που της αξίζει να βρίσκεται. Το πρωί της 23ης Ιουλίου οι αδερφοί Βατσινά μαζί με τον Γιάννη Κουράκη υπέγραφαν την μεταβίβαση των μετοχών που είχαν στην κατοχή τους από τον Ιούνιο του 2005. Στα γραφεία του νυν αντιπεριφερειάρχη Ευρυπίδη Κουκιαδάκη, υπογραφόταν η μετάβαση στη νέα σελίδα της 86χρονης ιστορίας του ΟΦΗ.

Το ίδιο απόγευμα, ο ΟΦΗ πραγματοποιούσε την πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς με περισσότερους από 7.000 φιλάθλους του να δίνουν το παρόν στο “Βαρδινογιάννειο”. Δύο χρόνια αργότερα, ο ΟΦΗ βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στην Σούπερ Λιγκ με τον κόσμο του να εύχεται ότι σύντομα θα έρθουν νέες χαρούμενες στιγμές για τον σύλλογο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook