Ο Βασίλης Ρόβας στο Gentikoule

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βασίλης Ρόβας μιλάει στο Gentikoule για την δύσκολη χρονιά που πέρασε, για τις φιλοδοξίες του να φτάσει στην εθνική ομάδα περιγράφοντας μια τρελή αλλά και δύσκολη σαιζόν.

Ο Καρδιτσιώτης αμυντικός μέσος παίζοντας στα πλέι – οφ βροντοφώναξε παρόν δείχνοντας ότι αποτελεί ένα βασικό στέλεχος του ΟΦΗ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Μπαίνοντας στο γήπεδο, ο Βασίλης Ρόβας είναι αποφασισμένος να γίνει η μεταγραφή που δεν βγήκε πέρυσι λόγω του σοβαρού τραυματισμού του τον περασμένο Αύγουστο.

Μιλώντας στο Gentikoule και αναφερόμενος αρχικά στην επιστροφή του λέει «βασικά, είμαι χαρούμενος που είμαι δυνατός και πατάω γερά στα πόδια μου. Η εμπιστοσύνη που μου έδειξε η ομάδα στα πλέι – οφ με γεμίζει ευθύνες ώστε κάθε μέρα να προσπαθώ ακόμα περισσότερο και να αποδεικνύω ότι αξίζω να βρίσκομαι σε αυτήν την ιστορική ομάδα».

Παράλληλα, δεν κρύβει την φιλοδοξία της κλήσης του στην εθνική ομάδα ενώ μιλάει ακόμα για τις δύσκολες στιγμές που είχε κατά την διάρκεια του τραυματισμού του.

Αναλυτικά η συνέντευξη στο Gentikoule

Πως ένιωσες που έπαιξες στα πλέι – οφ επιστρέφοντας στην δράση μετά από 8 μήνες;
«Αν και ήμουν έναν χρόνο δίχως 90λεπτο, ο προπονητής μου έδειξε ότι με εμπιστεύεται και για να με ρίχνει στα βαθιά, ξέρει ότι μπορώ να προσφέρω. Πιστεύω ότι έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου όπως και όλοι βέβαια έδωσαν το 100% στα πλέι – οφ ώστε η ομάδα να πετύχει τον στόχο της».

Αν κάποιος δεν σε γνώριζε και σε έβλεπε στην προετοιμασία θα πίστευε ότι δεν είχες τραυματιστεί…
«Για αυτό είμαι εδώ, για να καλύψω τα κενά από τα πλέι – οφ και ειδικά στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Το γνωρίζουμε όλοι ότι είναι δύσκολο μετά από ένα τόσο επίπονο και κουραστικό καλοκαίρι όμως δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Νιώθετε κουρασμένοι;
«Μετά από τόσα που περάσαμε, είναι φυσιολογικό να υπάρχει κόπωση όμως όταν μαθαίνουμε ότι ο κόσμος έχει πάρει μέχρι τώρα 2.500 διαρκείας και θα φτάσει τα 4.000 τότε αυτή η στήριξη μας δίνει την ώθηση ώστε να είμαστε έτοιμοι, ψυχολογικά αλλά και σωματικά στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο».

Ο ΟΦΗ θα είναι έτοιμος στα πλέι – οφ;
«Πιστεύω ότι 100% δεν μπορούμε να είμαστε έτοιμοι όμως με την ψυχή που θα δείξουμε πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε αντάξιοι των προσδοκιών που υπάρχουν για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο».

Εσύ πως νιώθεις που επιστρέφεις στην Σούπερ Λιγκ;
«Πιστεύω στον εαυτό μου αλλά και ότι θα δείξω ένα πολύ καλό πρόσωπο. Νιώθω πολύ όμορφα και ευχάριστα που βρίσκομαι στον ΟΦΗ και ξέρεις κάτι; Ο κόσμος δεν με γνώρισε ποδοσφαιρικά γιατί είχα τον τραυματισμό μου όμως παρ’ όλα αυτά είναι μεγάλη ικανοποίηση να με αγκαλιάζει έτσι ο κόσμος».

Όταν γυρίζεις το ρολόι του χρόνου, τι θυμάσαι για το πρώτο σου παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό;
«Αν και έπαιξα μόλις για 4 λεπτά, διαπίστωσα ότι υπάρχω ποδοσφαιρικά. Ο κόσμος έδειξε ότι πιστεύει σε εμένα και ελπίζω να τους δικαιώσω στο γήπεδο. Οι συνεντεύξεις είναι καλές αλλά αν δεν υπάρχει έργο και να μπορείς να δίνεις τα πάντα τότε ο κόσμος το καταλαβαίνει και μπορεί να κρίνει ποιος προσπαθεί και ποιος όχι. Πάνω από όλα εύχομαι να είμαι υγιής και να δίνει ο Θεός υγεία στους συμπαίκτες μου ώστε να συνεχιστεί να υπάρχει αυτό το οικογενειακό κλίμα γιατί χωρίς αυτό σε μια ομάδα τότε δεν μπορεί να υπάρξει αποτέλεσμα».

Πως αισθανόσουν που ήσουν στην εξέδρα όλη την χρονιά;
«Σίγουρα δεν ήταν εύκολο. Ειδικά, ένας αθλητής που έχει φιλοδοξίες και στόχους να μην μπορεί να αγωνιστεί και να βλέπει ότι είναι παθητικός στην ομάδα που τον έχει επιλέξει. Εκεί όμως πρέπει να είσαι δυνατός γιατί κανένας δεν ξέρει τι περνάς όταν χάνεις την γη κάτω από τα πόδια σου. Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή μου αλλά και όσους στάθηκαν δίπλα μου αυτόν τον δύσκολο χρόνο. Τόσο η διοίκηση όσο και οι συμπαίκτες μου που ήταν συνέχεια δίπλα μου».

Τι αίσθηση σου αφήνουν τα πλέι – οφ και η άνοδος της ομάδας;
«Πιστεύω ότι όλο αυτό το κατόρθωμα θα μείνει στην ιστορία του ΟΦΗ με χρυσά γράμματα. Όλη την χρονιά γνωρίζαμε ότι η ομάδα ήταν κοντά στον γκρεμό. Ξέραμε ότι η ομάδα έπρεπε να πάρει την άνοδο για τις φιλοδοξίες όλων μας, την ιστορία της ομάδας αλλά και για να πάρουμε τα χρήματα μας. Γνωρίζαμε ότι η διοίκηση κάνει έναν υγιή και αγνό αγώνα προκειμένου η ομάδα να πετύχει τον στόχο της και για αυτόν τον λόγο όλοι δείξαμε κατανόηση».

Τι στόχο βάζεις τώρα που είσαι υγιής;
«Αυτό που με χαρακτηρίζει είναι ότι είμαι πολύ δυνατός άνθρωπος. Δουλεύω όλα τα χρόνια και δίνω πάντα το 100% των δυνατοτήτων μου. Ελπίζω ότι και φέτος να κάνω μια καλή χρονιά ώστε να διακριθώ και γιατί όχι, να έρθει μια κλήση από την εθνική ομάδα».

Για τον κόσμο του ΟΦΗ τι έχεις να πεις;
«Στάθηκε δίπλα μου σε όλη την χρονιά και αυτό δεν το ξεχνάω. Πιστεύω πως τους δικαίωσα με τις εμφανίσεις μου στα πλέι – οφ. Ο κόσμος του ΟΦΗ είδε ότι οι παίκτες της ομάδας δεν είναι άνθρωποι του χρήματος αλλά έχουν καρδιά και συναισθήματα και πλέον έρχονται τα καλύτερα…»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook