Γενική Συνέλευση στον Σύλλογο Μετόχων με φόντο αυτήν της ΠΑΕ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το θέμα των μετοχών και η εκμετάλλευση του σήματος ήταν τα θέματα που αποφασίστηκαν να συζητηθούν (από πλευράς του Συλλόγου Μετόχων) στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τρίτης.

Παρουσία περίπου 30 μελών του, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Μετόχων της ΠΑΕ. Στην αίθουσα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ που βρίσκεται κάτω από την Θύρα 1 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση στην οποία έγινε ο οικονομικός απολογισμός του Συλλόγου καθώς και το τι θέματα θα τεθούν από την πλευρά του στην Γ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Μετόχων Νίκος Διαλυνάς αφού έκανε τον οικονομικό απολογισμό της χρονιάς, στην συνέχεια μιλώντας για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ ΟΦΗ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την μείωση των εξόδων που συνδυάστηκαν με την βελτίωση της οικονομικής κατάστασης του συλλόγου.

Όπως χαρακτηριστικά είπε: “Η τωρινή διοίκηση της ΠΑΕ κατάφερε να μειώσει τα έξοδα και παράλληλα να γίνει μια εντυπωσιακή δουλειά στα οικονομικά ζητήματα. Τα πήγε εντυπωσιακά καλά η ΠΑΕ. Έγινε πολύ καλή δουλειά η ΠΑΕ στον οικονομικό τομέα”.

Παράλληλα, αποφασίστηκε μετά από ψηφοφορία – κατά πλειοψηφία – να εξουσιοδοτηθεί ο κύριος Διαλυνάς ώστε να φέρει στην Γ.Σ. της ΠΑΕ τα θέματα που αφορούν την υπόθεση των μετοχών που είχαν αγοραστεί από τον κόσμο πριν από 2,5 χρόνια καθώς και να συζητηθεί το θέμα της – από κοινού – εκμετάλλευσης του σήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook