Άρης: Μονιμοποιείται ο Τερζής στον πάγκο του

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η σπουδαία επιτυχία του Άρη να πάρει ακόμη μία ισοπαλία (2-2) από τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα μονιμοποιεί τον Απόστολο Τερζή στη θέση του προπονητή των κιτρίνων.

Το επίτευγμά του θα επιβραβευτεί με διατήρησή του στον πάγκο της ομάδας, κάτι που είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί και επίσημα.

Το προανήγγειλε ο Άγγελος Χαριστέας λέγοντας σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων τα εξής: «Είναι μία σκέψη που έχουμε κάνει εδώ και αρκετό καιρό, γι’ αυτό κρατήσαμε τον κ. Τερζή για τους δύο τελευταίους αγώνες που ήταν κομβικοί και πολύ δύσκολοι. Ταιριάζει στο προφίλ της ομάδας μας. Θα συζητήσουμε μαζί του. Αυτήν τη στιγμή αφήνουμε το θέμα πάρα πολύ ανοιχτό. Εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τον Τόλη και γενικότερα τα παιδιά έχουν πάρα πολύ καλή χημεία μαζί του. Θα το συζητήσουμε με ηρεμία και θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Όλα τα σενάρια είναι πιθανά και η δική μου παρουσία στην ομάδα έχει σκοπό να παρθούν οι κατάλληλες αποφάσεις με καθαρό μυαλό και ό,τι είναι το καλύτερο της ομάδας. Αυτός είναι και δικός μου στόχος, το brand του Άρη να κάνει βήματα προς τα εμπρός και να λαμβάνονται οι κατάλληλες αποφάσεις για μία τόσο σημαντική θέση όπως αυτή του προπονητή».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook