Ποδόσφαιρο

Κώστας Παπαδόπουλος / 15/09 14:35

Εντυπωσιάζει το «VIP Lounge» στο «Γεντί Κουλέ»

Το τρόπαιο του κυπέλλου, η φανέλα του Μύρωνα Σηφάκη αλλά και το ιστορικό πανό του ΟΦΗ βρίσκονται στα VIP Lounge που έχουν εντυπωσιάσει τον κόσμο, ενώ αναμένεται να αναβαθμιστούν περαιτέρω.

Κώστας Παπαδόπουλος / 15/09 12:56

Χάνει τον ΟΦΗ ο Λυρατζής

Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός του Βόλου, αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και έτσι δεν θα βρίσκεται τον αγώνα με τον ΟΦΗ για την 4η αγωνιστική.

Κώστας Παπαδόπουλος / 15/09 11:25

Pics | Στιγμές από την επίσκεψη Μπούση – Παλυβού στην μπουτίκ του γηπέδου

Λίγες ώρες πριν την σέντρα της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό ο Μιχάλης Μπούσης και Άντζελο Παλυβός επισκέφτηκαν την μπουτίκ που βρίσκεται στην Θύρα 8,9 και η ΠΑΕ δημοσίευσε φωτογραφικό υλικό.

Κώστας Παπαδόπουλος / 15/09 10:48

Ένας σοβαρός ΟΦΗ που βρίσκει λύσεις παντού…

Ο ΟΦΗ έχει κάνει ένα από τα καλύτερα ξεκινήματα στο πρωτάθλημα, ωστόσο το σημαντικό σε αυτό το ξεκίνημα είναι η σοβαρότητα που βγάζει αλλά και οι λύσεις που έχει.

Κώστας Παπαδόπουλος / 15/09 09:46

Τι λένε τα πρωτοσέλιδα για τη νίκη του ΟΦΗ

Με τον καλύτερο τρόπο υποδέχτηκαν οι εφημερίδες της Αθήνας την τριάρα του ΟΦΗ κόντρα στον Παναιτωλικό και το εξαιρετικό ξεκίνημα της ομάδας σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές.

Κώστας Παπαδόπουλος / 15/09 09:06

Δεν παίρνουν τα μυαλά τους… αέρα!

Ο ΟΦΗ έχει κάνει ένα από τα καλύτερα ξεκινήματα των τελευταίων ετών στην Super League ωστόσο άπαντες είναι προσγειωμένοι και κοιτάνε αμέσως το επόμενο παιχνίδι.

Κώστας Παπαδόπουλος / 15/09 08:31

Το πρόγραμμα της ημέρας στην Super League 1

Μπορεί να μην αγωνίζεται ο ΟΦΗ αφού έπαιξε το Σάββατο, ωστόσο έχει ιδιαίτερα παιχνίδια το σημερινό πρόγραμμα της Super League για την 3η αγωνιστική.