Γαλανόπουλος: «Καλό θα ήταν να ολοκληρωθεί η σεζόν»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο νεαρός χαφ της ΑΕΚ μίλησε για το πώς βιώνει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την πανδημία του κορονοϊού

Για το πώς βιώνει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την πανδημία του κορονοϊού, μίλησε ο Γαλανόπουλος στον ΣΠΟΡ FM.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
-την θεραπεία που ακολουθεί:
 «Είμαι ήδη για θεραπεία. Πηγαίνω καθημερινά για θεραπεία. Μου είπε ο γκαντέμης ο Τσουβέλας μια φορά που τον συνάντησα πως θα βάλω γκολ και τραυματίστηκα (γέλια). Με τον τραυματισμό που είχα εδώ και τρεις μήνες δεν έχει αλλάξει πολύ η δική μου καθημερινότητα».

-το πώς περνά τη μέρα του: «Περνάω πολλές ώρες την ημέρα στη θεραπεία, γυρίζω κατά τις 14:00 στο σπίτι και έτσι περνά μεγάλο μέρος της μέρας. Μετά ξεκουράζομαι και περνάω ώρες με αγαπημένα πρόσωπα. Επίσης μαγειρεύω».

-το πώς αντιμετωπίζει την κρίση της πανδημίας: «Είμαι ο πιο αισιόδοξος από το περιβάλλον μου. Μπορεί να κάνω και λάθος. Το βασικό είναι να μην υπάρχει πανικός. Σίγουρα πρέπει να τηρούμε τους κανόνες και να υπάρχει πρόληψη, αλλά δεν χρειάζεται πανικός».

-το πόσο εύκολο είναι να συνεχίσει ένας ποδοσφαιριστής τη σεζόν μετά από τόσο μεγάλη διακοπή: «Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές να ξαναμπούν σε κλίμα αγώνα μετά από τέτοια διακοπή. Είναι χειρότερα και από την καλοκαιρινή διακοπή. Ακόμη και το τρέξιμο που θα κάνεις στην παραλία ή σε ένα πάρκο, είναι κάτι μακριά από το ποδόσφαιρο».

-το αν πρέπει να ολοκληρωθεί η σεζόν: «Είναι άδικο να πάει χαμένος όλος ο κόπος των αθλητών. Αν μπορούν να γίνουν οι αγώνες χωρίς κόσμο, καλό θα ήταν να ολοκληρωθεί η σεζόν, για να έχει μια ουσία όλη αυτή η προσπάθεια».

-τι του λείπει λόγω της καραντίνας: «Πέρα από μια βόλτα ή ένα φαγητό έξω, μου λείπει λίγο η εκτόνωση, είτε στην προπόνηση είτε στον αγώνα. Να εκτονώσεις λίγο τα νεύρα σου. Νομίζω πως λείπει και στον κόσμο αυτό. Είναι μια εκτόνωση το ποδόσφαιρο για όλους».

-το τι έχει αλλάξει η καραντίνα στην καθημερινότητά του: «Αν μπορώ να πω ότι έχει αλλάξει κάτι, είναι πως δίνω μεγαλύτερη βάση σε ανθρώπους που έχω δίπλα μου. Είχα λίγο χαθεί στον κόσμο του ποδοσφαίρου, αλλά τώρα έχω το χρόνο να είμαι μαζί τους».

-το μήνυμά του προς τον κόσμο: «Το μόνο που έχω να πω είναι να κάνουν όλοι υπομονή και να μην έχουν πανικό».