Ο ΠΑΟΚ αναλύει τους αντιπάλους του – τι αναφέρει για ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ο ΠΑΟΚ αναφέρεται στους αντιπάλους του στο ελληνικό πρωτάθλημα και αναφέρεται στον ΟΦΗ έχοντας ως τίτλο “καθιέρωση στα υψηλά στρώματα”.

Αναλυτικά:

ΟΦΗ

Καθιέρωση στα υψηλά στρώματα

Η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν 2019-20. Μία ομάδα που έβγαλε υγεία, ποδοσφαιρική λογική, ξεκάθαρο πλάνο και κατάφερε να φτάσει μέχρι τα ευρωπαϊκά σαλόνια. Στελεχωμένη από ανθρώπους που γνωρίζουν άριστα το άθλημα, με ιδιοκτήτη που έχει διάθεση και χρήματα να στηρίξει το εγχείρημα κι ένα ποδοσφαιρικό τμήμα που είχε εξαιρετική εικόνα για σχεδόν 11 μήνες.

Επόμενο βήμα; Μα φυσικά η καθιέρωση και η εξέλιξη. Ο ΟΦΗ διατήρησε τεχνικό επιτελείο, τον κορμό της ομάδας και την φιλοσοφία του και ελπίζει ότι το 2021 θα τον βρει να πανηγυρίζει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Προπονητής

Γιώργος Σίμος

Στην πρώτη του σεζόν στον πάγκο ανδρικής ομάδας απέδειξε ότι το μέλλον του ανήκει. Ο Γιώργος Σίμος κατάφερε να παρουσιάσει εξαιρετικό έργο, η ομάδα του απέδωσε καλό ποδόσφαιρο, ενώ επέστρεψε στην Ευρώπη μετά από πολλά χρόνια.

Ο Σίμος θέλει να επαναλάβει τις επιτυχίες. Έχει την πλήρη στήριξη των ανθρώπων της ομάδας κι όλα τα εφόδια να συνεχίσει να δουλεύει και να εξελίσει το πρότζεκτ του ΟΦΗ.

Ρόστερ

O βασικός κορμός διατηρήθηκε με μοναδικές απώλειες αυτές των Κουτρουμπή, Μπράουν, Σεμέδο και Μάνου. Οι κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι ήταν στοχευμένες και με προοπτική για το μέλλον. Οι νεαροί Διαμαντής, Γκαργκαλατζίδης από τον ΠΑΟΚ, ο Γρίβας από τον Πανιώνιο και ο Βάις από τον Πλατανιά αποκτήθηκαν από την εγχώρια αγορά, ενώ οι Σερδινέρο, Βούρος, Γουότερμαν και Σελίμοβιτς ήρθαν από την Κύπρο. Ο Μεγιάδο υπέγραψε μέχρι το 2024, ενώ ο Σολίς ήρθε δανεικός από τη Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Γιώργος Σίμος είχε αρκετή δουλειά το καλοκαίρι και όλοι περιμένουν έναν δυνατό ΟΦΗ που θα συνεχίσει να εντυπωσιάζει και τη φετινή σεζόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook