Κούγιας : «Θα ζητήσουμε την αναστολή του πρωταθλήματος»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, με δήλωση του αναφέρθηκε στην ελληνική διαιτησία, χαρακτηρίζοντας την ως την πιο ακριβή στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας:

«Εμείς που τα συνολικά μας έσοδα είναι με το ζόρι 2,5 εκ. ευρώ και πληρώνουμε τα ίδια που πληρώνουν τα ίδια με τις μεγάλες ομάδες, ενώ αυτές έχουν έσοδα από 20 έως 40 εκ. ευρώ έσοδα, πληρώνουμε 9.000 ευρώ την διαιτησία ανά παιχνίδι. Πέρσι για παράδειγμα έδινα 9.000 ευρώ το ματς, συν 30.000 στο AEL FC Arena συν άλλα 5.000 για την εταιρεία σεκιούριτι.

Είναι πάγια τα έξοδα μας για 36.000 ευρώ ανά ματς, άρα πάμε 500.000 ευρώ τον χρόνο συνολικά. Ενώ αυξάνεται η τηλεθέαση, γιατί ο κόσμος τα βλέπει όλα τα ματς στην τηλεόραση, αντί να ανεβαίνουν τα τηλεοπτικά, η ΝΟΒΑ μας μείωσε και 15% πέρσι. Η τηλεθέαση αυξήθηκε αλλά τα λεφτά που παίρνουμε δεν αυξήθηκαν, αλλά δεν είχαμε άλλη επιλογή.

Αν δεν πληρώσουμε την διαιτησία του αγώνα με τον Άρη, θα χάσουμε τρεις βαθμούς. Μας προκαταβάλουν να πληρώσουμε τα λεφτά των διαιτησιών του μήνα και εμείς θα πρέπει να δώσουμε 9.000 ευρώ ακόμα και τώρα που δεν θα γίνει το ματς! Κουβαλάμε το βάρος της περσινής χρονιάς, παίκτες πήραν αποζημίωση για να φύγουν. Μας έκανε προσφυγή ο Καρανίκας επειδή του αφαιρέσαμε από το συμβόλαιο του το ποσό την εποχή της καραντίνας. Προσπαθώ να αφυπνίσω όσους… κοιμούνται στην Λίγκα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook