Άρης: Δεν υπήρξε διασπορά του ιού, όλα τα covid-19 τεστ αρνητικά

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Θετικά νέα προέκυψαν στον Άρη αφού σε όλα τα τεστ που διενεργήθηκαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα για τον κορωνοϊό, ήταν αρνητικά. Κάτι που σημαίνει πώς δεν υπήρξε περαιτέρω διασπορά του ιού.

Τα αποτελέσματα των τεστ covid-19 που με αγωνία περίμεναν άπαντες στο στρατόπεδο του Άρη, βγήκαν αργά το απόγευμα και ήταν όλα αρνητικά.

Θυμίζουμε πώς όσοι παίκτες και μέλη του τεχνικού επιτελείου δεν είχαν βρεθεί θετική το προηγούμενο διάστημα, υπεβλήθησαν σήμερα το πρωί σε νέα τεστ και όπως προκύπτει δεν υπήρξε περαιτέρω διασπορά του ιού, εντός της ομάδος, κάτι που φοβόντουσαν οι άνθρωποι των «κιτρίνων».

Βέβαια αυτό δεν αλλάζει σε τίποτα το γεγονός ότι ο αγώνας με την ΑΕΛ δεν θα διεξαχθεί, ενώ βάση των οδηγιών του ΕΟΔΥ, την ερχόμενη Τρίτη άπαντες (και αυτοί που βρέθηκαν θετικοί και παραμένουν σε καραντίνα) θα υποβληθούν σε νέα τεστ, τα αποτελέσματα των οποίων εν πολλοίς θα κρίνουν τις τύχες του επόμενου αγώνα του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης, που είναι προγραμματισμένος να γίνει την ερχομένη Κυριακή (1/11).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook