Στο στόχαστρο της Μαρσέιγ ο Καμαρά

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 της Μαρσέιγ στο Καραϊσκάκη στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League, χωρίς μάλιστα να έχει την πολύτιμη βοήθεια του Μαντί Καμαρά.

Ο Αφρικανός μέσος έμεινε εκτός από το ματς με τους Μασσαλούς, διότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, όμως αυτό δεν φαίνεται να αποτελεί εμπόδιο για τη γαλλική ομάδα, η οποία ενδιαφέρεται έντονα για να τον αποκτήσει.

Παρά το γεγονός πως ο Καμαρά δεν έπαιξε στο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες, η Μαρσέιγ έχει ψηλά στη λίστα της τον Αφρικανό μέσο, όπως αναφέρουν τόσο το «calciomercato» όσο και η «L’ Equipe». Μάλιστα τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο ακόμη και για κίνηση της ομάδας του Αντρέ Βίλας Μπόας τον ερχόμενο Γενάρη προκειμένου να κάνει δικό της τον παίκτη.

Παράλληλα, γίνεται αναφορά και στους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους για τον παίκτη, τονίζοντας πως στο «κόλπο» για τον Καμαρά είναι πέρα από τη Μαρσέιγ και η Μίλαν, αλλά και οι Ρόμα και Φιορεντίνα. Τον τελευταίο λόγο φυσικά τον έχει ο Ολυμπιακός ο οποίος δεν προτίθενται να παραχωρήσει τόσο εύκολα τον Αφρικανό, ενώ είναι και θέμα χρόνου να υπογράψει και νέο συμβόλαιο με τον παίκτη μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και με αυξημένες αποδοχές, προκειμένου να τον «δέσει» στο λιμάνι.

Εξάλλου όπως έχουν ξεκαθαρίσει και στο παρελθόν οι ερυθρόλευκοι για να πουληθεί ο Καμαρά θα πρέπει να φτάσει μια πρόταση στα γραφεία της ομάδας που θα ξεπερνάει τα 20 εκατ. ευρώ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook