Παναθηναϊκός: Δεν προλαβαίνει ούτε το ματς με τη Λαμία ο Βιγιαφάνιες

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες ακολούθησε και τη Δευτέρα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες συμμετοχής στο ματς του Σαββάτου στη Λαμία με την τοπική ομάδα.

Φτάνουμε αισίως στα τέλη Οκτωβρίου και το πλέον σημαντικό μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ο Λούκας Βιγιαφάνιες, εξακολουθεί να μην είναι ετοιμοπόλεμος.

Ο Αργεντινός μεσοεοπιθετικός ακολούθησε και τη Δευτέρα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο Κορωπί και επί της ουσίας δεν έχει ρεαλιστικές πιθανότητες για να κάνει το ντεμπούτο του στο ματς του Σαββάτου στη Λαμία με την ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Βιγιαφάνιες έχει ξεπεράσει το μυϊκό πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε και οι εξετάσεις που έχει υποβληθεί είναι πλέον καθαρές, πλην όμως ελλοχεύει ο κίνδυνος υποτροπής σε περίπτωση που ενσωματωθεί βιαστικά στο πλήρες πρόγραμμα και κανείς δεν θέλει να ρισκάρει αυτό το ενδεχόμενο.

Επιπλέον, είναι αρκετά πίσω και στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, με συνέπεια να χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα, συν του γεγονότος ότι με την έλευση Μπόλονι έχει αλλάξει η ένταση της προπόνησης σε σχέση με τον Πογιάτος και χρειάζεται καλύτερη προετοιμασία πριν μπει σε φουλ ρυθμούς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook