Παναθηναϊκός: Θέλει εργομετρικά ο Μπόλονι

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Λάζλο Μπόλονι έχει διακρίνει πρόβλημα στη φυσική κατάσταση των παικτών του Παναθηναϊκού και φέρεται να ζήτησε εργομετρικά για να έχει πλήρη άποψη.

Ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τον Βόλο αναδείχτηκε ισόπαλος με 1-1, με τον Λάζλο Μπόλονι να μην πραγματοποιεί το ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο του τριφυλλιού. Οι πράσινοι φάνηκε στα τελευταία λεπτά του ματς να ξεμένουν από δυνάμεις με τον Βόλο να έχει πολλές ευκαιρίες και να μπορούσε ακόμη και να πάρει το τρίποντο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Παναθηναϊκού διέκρινε πρόβλημα φυσικής κατάστασης στην ομάδα και φέρεται να ζήτησε από τη διοίκηση τη διενέργεια εργομετρικών εξετάσεων τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με τη «Sportday» ο Μπόλονι θέλει να τσεκάρει το επίπεδο κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά και να έχει πλήρη άποψη, ενώ δεν πρόκειται να ρίξει τους ρυθμούς στις προπονήσεις ανάλογα πότε θα γίνουν τα τεστ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ανάλογα τα αποτελέσματα στην πρώτη διακοπή ο Μπόλονι δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε μίνι προετοιμασία στον Παναθηναϊκό προκειμένου να παρουσιαστεί πιο έτοιμος με την επανέναρξη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook