Ίνγκασον: “50-50 το παιχνίδι με την Γρανάδα”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ισλανδός αμυντικός του Δικεφάλου, Ίνγκι Ίνγκασον, παραδέχθηκε ότι η Γρανάδα βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, όμως τόνισε πως ο ΠΑΟΚ έχει προετοιμαστεί καλά και είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Πέμπτης (28/10, 22:00).

ΟΊνγκι Ίνγκασον θα τεθεί την Πέμπτη (28/10, 22:00) αντιμέτωπος με την Γρανάδα μια ομάδα στην οποία έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και θεωρεί ότι έχει βελτιωθεί πολύ από τον καιρό που ο ίδιος ήταν παίκτης της. Ωστόσο ο Ισλανδός έδειξε αισιόδοξος για την έκβαση του αυριανού αγώνα και πως πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ έχει ίσες πιθανότητες με την αντίπαλο του για τη νίκη.

Για το γεγονός ότι η Γρανάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση: “Είναι σε πολύ καλό μομέντουμ προφανώς και προέρχονται από πολύ καλά αποτελέσματα. Πρόκειται για μία δυνατή ομάδα, όπως πιστεύω κάθε ομάδα που παίζει στη διοργάνωση. Είμαστε όμως καλά προετοιμασμένοι. Είναι δυνατή και αμυντικά κι επιθετικά. Στο αμυντικό της κομμάτι δέχεται λίγα γκολ, αλλά ξέρουμε ποια πράγματα πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Είχαμε μία καλή εβδομάδα προετοιμασίας για αυτό το παιχνίδι και θα κάνουμε τα πάντα, για να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς”.

Για το αν έχει αλλάξει η Γρανάδα, από την περίοδο που έπαιζε ο ίδιος εκεί: “Είναι μία ομάδα που έχει αλλάξει πολύ, πάνε 4 χρόνια από τότε. Μόλις 2 παίκτες είναι στο ρόστερ τώρα, σε σχέση με τότε. Έχει αποκτήσει πολύ καλούς παίκτες, είναι δυνατή ομάδα και σίγουρα αυτό φαίνεται κι από το γεγονός ότι παίζει στο Europa League, καθώς για να το καταφέρεις αυτό, πρέπει να τερματίσεις ψηλά”.

Για το αν υπάρχει φαβορί: “Είναι εύκολο να λέμε ποιος είναι το φαβορί και ποιος δεν είναι. Μιλάμε για ένα παιχνίδι 50-50 για μένα. Ίσως θα μπορούσε να πει κάνεις ότι η Γρανάδα έχει ένα μικρό προβάδισμα, καθώς παίζουμε στην έδρα της, αλλά με την κατάσταση με τον κορωνοϊό, αυτό έχει χαθεί. Αυτός που θα είναι καλύτερος τακτικά, θα έχει το προβάδισμα. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Περιμένω ένα καλό κι έντονο παιχνίδι κι ανυπομονώ να το ζήσω”.

Για το αν υπάρχει πίεση μετά την ισοπαλία με την Ομόνοια: “Από τη στιγμή που μιλάμε για 6 ματς, τα πράγματα θα είναι πολύ κλειστά. Όλες οι ομάδες θα πάρουν βαθμούς. Θέλαμε άλλο αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι με την Ομόνοια, κάναμε αρκετά για να πάρουμε τη νίκη, αλλά δεν το καταφέραμε. Τώρα κοιτάμε μπροστά και το αυριανό παιχνίδι. Μέρα με τη μέρα η ομάδα βελτιώνεται και βρίσκεται καλύτερα εντός αγωνιστικού χώρου. Ήρθαν παίκτες, έφυγαν παίκτες, άλλοι επιστρέφουν για να βοηθήσουν και σίγουρα θα χρειαστούμε λίγο χρόνο για να γίνουμε καλύτεροι. Περιμένω ότι σύντομα θα είμαστε στο 100% και πιστεύω ότι ακόμη κι αύριο μπορούμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook