Κρίστιτσιτς : «Αποδείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, ο Σέρβος χαφ τόνισε, πως η ΑΕΚ έχει υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε εντός έδρας από τη Λέστερ, με τον Νέναντ Κρίστιτσιτς να εμφανίζεται ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας.

Ο Σέρβος χαφ μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV, τονίζοντας πως η Ένωση απέδειξε απόψε πως είναι μεγάλη ομάδα.

Παράλληλα, ο μέσος της ΑΕΚ δήλωσε πως στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο γυρίζουν σελίδα και επικεντρώνονται στο ματς πρωταθλήματος.

Για το ματς;

«Και στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν κακοί. Κάναμε 2-3 ευκαιρίες, δεχθήκαμε ένα γκολ από τον αντίπαλο στην πρώτη του επίθεση. Μετά προσπαθήσαμε πάλι. Μπήκαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο, πετύχαμε το γκολ, προσπαθήσαμε. Τώρα γυρίζουμε σελίδα και κοιτάμε το ματς του πρωταθλήματος».

Αν υπάρχει απογοήτευση για το αποτέλεσμα;

«Μετά το αποψινο παιχνίδι, φεύγουμε με αυξημένη αυτοπεποίθηση. Αποδείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Μπορεί όταν χάνουμε, να βγαίνουν και να λένε ότι δεν είμαστε καλοί. Αλλά κόντρα σε τέτοιο αντίπαλο αποδείξαμε ότι είμαστε ομάδα σε υψηλό επίπεδο. Το θέμα είναι να βγαίνουμε όλοι μαζί σαν γροθιά, σαν ομάδα».

Για τα σερί ματς που έχει μαζί με τον Σάκχοφ;

«Με την έλευση των τραυματιών τα πράγματα θα είναι καλύτερα για όλους μας. Και ο προπονητής θα έχει περισσότερες επιλογές. Για έναν παίκτη είναι καλύτερο να παίζει περισσότερα παιχνίδια και να κάνει λιγότερη προπόνηση. Παρά το αντίθετο».  

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook