ΠΑΟΚ: Η πρώτη προπόνηση με Γκαρσία

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Εποχή Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ, αφού ο Ουρουγουανός τεχνικός πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ως ο νέος τεχνικός του Δικεφάλου. Ανησυχία για τον Ενέα Μιχάι που αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία, την ώρα που απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για την λύση της συνεργασίας με τον Αμπέλ Φερέιρα, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να αναλαμβάνει τα καθήκοντά του ως προπονητής της πρώτης ομάδας του Δικεφάλου.

Ο 43χρονος τεχνικός δούλεψε με όσους παίκτες δεν αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με την Γρανάδα, αφού όσοι έπαιξαν απέναντι στους Ισπανού παρέμειναν στο ξενοδοχείο για αποθεραπεία κι αποκατάσταση.

Από την προπόνηση του Δικεφάλου αποχώρησε ο Ενέα Μιχάι, που τραυματίστηκε στο γόνατο και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα βρεθούν ξανά στο γήπεδο για την προπόνηση του Σαββάτου, με το ραντεβού να έχει δοθεί για τις 16:00, όπου ο Γκαρσία θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook