ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ο Μαλεζάς στην Κ19 του Δικεφάλου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε επίσημα την επιστροφή του Στέλιου Μαλεζά ως προπονητή πλέον στην Τούμπα. Οι ανακατατάξεις στα τεχνικά επιτελεία των τμημάτων Υποδομής του Δικεφάλου.

Οεπί χρόνια αρχηγός του ΠΑΟΚ, Στέλιος Μαλεζάς επιστρέφει στην Τούμπα και ξεκινά την προπονητική του καριέρα στην Κ-19 του Δικέφαλου. Ο Μαλεζάς, που ήδη προχωρά τα σεμινάρια για την απόκτηση διπλωμάτων προπονητικής, διαδέχεται τον Πάμπλο Γκαρσία στην πρωταθλήτρια και αήττητη σχεδόν εδώ και τρία χρόνια, ομάδων Νέων.

“Ο Στέλιος Μαλεζάς επιστρέφει στο σπίτι του. Ο πρώην αρχηγός του Δικεφάλου αναλαμβάνει τη θέση του προπονητή της Κ19.

Λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, ο Στέλιος Μαλεζάς επιστρέφει στον Δικέφαλο και αναλαμβάνει το τιμόνι της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ.

Ο Μαλεζάς θα έχει δίπλα του τους μέχρι πρότινος προπονητές της Κ17, Απόστολο Παπαβασιλείου και Δημήτρη Ταξίδη, ενώ γυμναστής θ’ αναλάβει ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος. Ο Κώστας Ιωσηφίδης διατηρεί τη θέση του Γενικού Αρχηγού, ο Βασίλης Πετρόπουλος αυτή του προπονητή τερματοφυλάκων.

Την Κ17 αναλαμβάνει ο Αλέξης Αλεξιάδης, μαζί με τους Έμπε Χάγκαν, Έμρετ Ισμπιλίρ και Μιχάλη Ψωμιάδη” αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook