Παναθηναϊκός: Πρώτη αποστολή με Μπόλονι για Βέλεθ και Χουάνκαρ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Χωρίς τον Πούγγουρα αλλά με τον Φραν Βέλεθ θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός το Σάββατο απέναντι στον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Μέσα ο Χουάνκαρ, επιστρέφουν Κουρμπέλης και Σάντσες, εκτός ο Μπουζούκης.

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, μετά απ’ αυτές με τη Λαμία και τον Απόλλωνα, ευελπιστεί να κατακτήσει το Σάββατο στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός απέναντι στον επικίνδυνο Ατρόμητο (19:30), προκειμένου να αποκτήσουν περισσότερο οξυγόνο τα πνευμόνια της ομάδας, μία στροφή πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες και το ντέρμπι στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί.

Ο Λάζλο Μπόλονι δεν είναι σε θέση να υπολογίζει τον Αχιλλέα Πούγγουρα που έκανε θεραπεία την Παρασκευή στο Κορωπί, όπως και ο τιμωρημένος Μολό, καθώς επίσης και τους Αγιούμπ, Χατζηθεοδωρίδη και Αντονίτο που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Εκτός αποστολής τέθηκε ο Γιάννης Μπουζούκης δίχως να υπάρχει κάποιο ιατρικό πρόβλημα για τον ταλαντούχο Ελληνα μεσοεπιθετικό. Ο Μπόλονι πήρε την απόφαση αυτή για τακτικούς λόγους και είναι η πρώτη φορά που μένει εκτός αποστολής ο Μπουζούκης τα τελευταία δύο χρόνια μη έχοντας ιατρικό πρόβλημα ή τιμωρία από κάρτες.

Αντιθέτως, στα πλάνα του Ρουμάνου προπονητή βρίσκονται για πρώτη φορά από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας οι Φραν Βέλεθ και Χουάνκαρ, ενόσω εξέτισαν τις ποινές της τιμωρίας τους και επιστρέφουν στην ομαδα οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Φακούντο Σάντσες.

Μετά την προπόνηση έγινε γνωστή η αποστολή του Παναθηναϊκού, στην οποία βρίσκονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Καραγιάννης, Ζαγαρίτης, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Μαουρίσιο, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Σαβιέρ, Μακέντα, Καρλίτος και Καμπετσής.

Οσον αφορά τα πλάνα του Μπόλονι για την ενδεκάδα, το προβάδισμα έχουν οι: Διούδης – Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Ζαγαρίτης – Χατζηγιοβάνης, Κουρμπέλης, Μαουρίσιο, Σαβιέρ – Καρλίτος – Μακέντα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook