«Αν και υπάρχει συμφωνία με τον Λιβάγια, η Τράμπζονσπορ κάνει πίσω»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δεν θα πάρει τον Λιβάγια τελικά η Τράμπζονσπορ όπως αναφέρουν οι Τούρκοι σε δημοσίευμά τους την Πέμπτη.

Το σήριαλ Λιβάγια – Τράμπζονσπορ λαμβάνει τέλος όπως φαίνεται. Εκεί που ο Κροάτης παρουσιαζόταν έτοιμος το προηγούμενο διάστημα να φορέσει τη φανέλα της τουρκικής ομάδας, δημοσίευμα από την Τουρκία αναφέρει σήμερα (24/12) πως η Τράμπζονσπορ θα κάνει πίσω. Αυτό γιατί όπως αναφέρεται ενώ υπήρχε συμφωνία μαζί του, ο άσος της ΑΕΚ θέλησε να αλλάξει κάποιους όρους.

Το δημοσίευμα:

«Ενώ η Τράμπζονσπορ συνεχίζει την προετοιμασία της για τον τεράστιο αγώνα που έχει με την Γαλατασαράι το Σάββατο, παράλληλα συνεχίζει να διαπραγματεύεται με παίκτες που σκοπεύει να προσθέσει στο ρόστερ της κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος. Ένα απ’ αυτά τα ονόματα είναι ο Μάρκο Λιβάγια, που παίζει στην ΑΕΚ, όμως υπάρχει πρόβλημα στη μεταγραφή του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Λιβάγια θέλει να αλλάξει τους όρους της συμφωνίας, ειδικά σε νομισματικά θέματα! Αν και υπάρχει γενική συμφωνία μαζί του, αποφασίστηκε η Τράμπζονσπορ αποφάσισε να αφήσει αυτή τη μεταγραφή στην άκρη. Παράλληλα, λέγεται πως και η Μπασακσεχίρ προσέφερε συμβόλαιο στον Λιβάγια, με τον Κροάτη επιθετικό να ζητά τώρα επιπλέον χρήματα απ’ την Τράμπζονσπορ!»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook