Μάντζιος: «Ψάχνουμε επιθετικό»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Άρης αναμένεται να επιστρέψει στη δράση της Super League, αντιμετωπίζοντας την ερχόμενη Δευτέρα (4/1) τη Λαμία, εκτός έδρας.

Ο τεχνικός της ομάδας, Άκης Μάντζιος, σε δηλώσεις του, στάθηκε στον επιτυχημένο πρώτο γύρο της ομάδας του και τόνισε πως εκείνη επιθυμεί να συνεχίσει κατά τον ίδιο τρόπο.

Φυσικά, αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τη Λαμία, δηλώνοντας πως πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού ο ίδιος δεν έχει ξεκάθαρη εικόνα για την αντίπαλό του. Όσον αφορά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αποκάλυψε πως ο Άρης επιθυμεί την απόκτηση ενός επιθετικού και ενός αριστερού μπακ, ωστόσο δεν υπάρχει κάτι το επίσημο.

Οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

Αναφορικά με την διακοπή:«Αφού πρώτα ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλους και να επανέλθουμε γρήγορα στην κανονικότητα, σχετικά με τη διακοπή θέλω να πω ότι ήταν κάτι που το περιμέναμε, δηλαδή κάτι που ήταν εντός προγράμματος. Χρειάζονταν ξεκούραση οι παίκτες, για να αποφορτιστούν. Ως εκ τούτου, δεν θα μας επηρεάσει αρνητικά πιστεύω. Μετά την ολιγοήμερη άδεια δουλέψαμε καλά. Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας».

Σχετικά με το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και την βαθμολογική θέση της ομάδας του: «Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ήμασταν σοβαροί κι αυτό είναι κάτι που το κρατάμε, όπως κρατάμε την πορεία της ομάδας σε όλο τον πρώτο γύρο. Θέλουμε ανάλογη συνέχεια από εδώ και πέρα. Ο Άρης βρίσκεται στις πρώτες θέσεις από την αρχή της σεζόν. Είμαστε σταθεροί ως ομάδα, βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι, έχουμε καλό ρόστερ, πατάμε πάνω σε αυτό και συνεχίζουμε το ίδιο δυναμικά στο δεύτερο γύρο. Αυτό θέλουμε»

Σχετικά με τα ρεκόρ του Άρη: «Είναι καλό για την ιστορία του Άρη το ρεκόρ, αλλά δεν το σκεφτόμαστε. Δεν μας ενδιαφέρει. Άλλα στατιστικά κοιτάζουμε εμείς. Μέσα από αυτά κοιτάζουμε να βελτιωνόμαστε και να προχωράμε καλά. Όσο για την παρουσία στη δεύτερη θέση μετά από δώδεκα ματς, είναι ευχάριστο το γεγονός, διότι δείχνει ότι έχουμε καλή ομάδα. Παράλληλα, αυξάνουν οι απαιτήσεις, αλλά χωρίς άγχος. Έχουμε εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια, διψάμε για αποτελέσματα και θέλουμε να είμαστε στις ψηλές θέσεις. Είναι μεγάλο κίνητρο αυτό για εμάς».

Για το σκεπτικό του Άρη εν όψει του πρώτου αγώνα του δεύτερου γύρου,απέναντι στη Λαμία: «Το δεύτερο γύρο θέλουμε να τον ξεκινήσουμε όπως τελειώσαμε τα παιχνίδια μέσα στο 2020, δηλαδή με νίκη. Πρέπει να είμαστε σοβαροί στην έδρα της Λαμίας. Δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα από τον αντίπαλο, γιατί είναι μια ομάδα ταλαιπωρημένη από τον κορωνοϊό, που έχει να παίξει καιρό. Από εμάς πιστεύω, όμως, ότι θα εξαρτηθεί τι θα κάνουμε εκεί. Σίγουρα η Λαμία θέλει την πρώτη της νίκη, όμως, εμείς κοιτάζουμε τη δική μας ομάδα και πώς θα νικήσουμε».

Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά του Άρη: «Κάνουμε σε συνεργασία με τη διοίκηση ό,τι χρειάζεται για την ενίσχυση της ομάδας. Θέλουμε να έχουμε πιο δυνατό σύνολο. Ψάχνουμε έναν σέντερ φορ και έναν αριστερό οπισθοφύλακα, όμως, αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάτι ανακοινώσιμο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook