Λαμία – Άρης 2-0

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με δύο γκολ του Αραμπούλι η Λαμία κέρδισε τον Άρη.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 7ο λεπτό για το μαρκάρισμα του Ματίγια στον Ντέλετιτς, με τον Σκουλά να σπεύδει ο ίδιος στο VAR για να δει τη φάση, διατάζοντας η μπάλα να στηθεί στην άσπρη βούλα.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αραμπούλι, ο οποίος ευστόχησε, αλλά αρχικά το γκολ του ακυρώθηκε καθώς ο Σκουλάς έκρινε εντελώς λανθασμένα ότι ο Γεωργιανός έκανε προσποίηση πριν εκτελέσει.

Μάλιστα ο διαιτητής έδειξε και κίτρινη στον Γεωργιανό, ωστόσο δευτερόλεπτα αργότερα άλλαξε την απόφασή του, προφανώς μετά απο συνομιλία με το VAR, παίρνοντας πίσω και την κάρτα.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, κάνοντας το 2-0 για την ομάδα του με ένα εκπληκτικό γκολ.

Πιο συγκεκριμένα στο 17′ ο Αραμπούλι έπιασε ένα ανάποδο ψαλίδι από το ύψος του πέναλτι και έστειλε και πάλι στα δίχτυα του -ανήμπορου να αντιδράσει- Μπουσέ

Λαμία:  Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας, Προβυδάκης, Μπεχαράνο, Τζανδάρης (77′ Γκούγκα), Τιρόνε (61′ Μπιάρνασον), Καραμάνος (61′ Βλάχος), Αραμπούλι, Ντέλετιτς.

Άρης: Μπουσέ, Σούντγκρεν, Ρόουζ, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Σάσα, Ματίγια (71′ Τζέγκο), Μπερτόγλιο (58′ Λόπεθ), Γκάμα, Σίλβα (58′ Μαντσίνι), Μάνος (58′ Γκαρσία)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook