Χιμένεθ: «Δεν χρειάζεται να λέμε ότι έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά πρέπει να παίζουν καλά»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανόλο Χιμένεθ προχώρησε σε δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, στην οποία η Ένωση προσδοκά να επιστρέψει στις νίκες.

Ο Ισπανός, τόνισε την επιθυμία του οι παίκτες του να λειτουργούν σαν σύνολο και όχι ατομικά, ενώ ξεκάθαρισε πως αν δει κάποιον να λειτουργεί εγωιστικά θα αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα.

Οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

«Δεν χρειάζεται να λέμε ότι έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά πρέπει να παίζουν καλά αυτοί οι ποδοσφαιριστές και να είμαστε στον αγωνιστικό χώρο ένα γκρουπ και όχι ο καθένας μόνος του. Το γήπεδο να εμφανιστεί ένα γκρουπ παικτών που λειτουργούν όλοι μαζί, όπως και στις τρεις προηγούμενες θητείες του, κάτι που μέχρι τώρα η ΑΕΚ δεν έχει δείξει.

Αν ανακαλύψω έναν παίκτη να λειτουργεί εγωιστικά τότε θα βγει αμέσως από την ομάδα.

Επίσης ο Μανόλο Χιμένεθ στάθηκε και στην κριτική που δέχονται οι παίκτες της ΑΕΚ και τον τρόπο που θα δώσουν απαντήσεις, αλλά και για τον Τσιντώτα λέγοντας πως: «Έχει τον απόλυτο σεβασμό μου και τη στήριξή μου, αλλά στο ματς με τον Ολυμπιακό όπως και κάποιοι άλλοι συμπαίκτες του δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα. Πρέπει να συνεχίσουμε να τον αξιολογούμε και να πρέπει να σκεφτούμε αν είναι προτιμότερο να τον αφήσουμε να ξεκουραστεί ή να του δώσουμε μία ακόμα ευκαιρία».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook