Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός 0-1

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε ένα «γεμάτο» ματς στο οποίο ακυρώθηκαν δύο πέναλτι και ένα γκολ στους γηπεδούχους και ο Παναθηναϊκός έπαιζε με 10 παίκτες από το 51’, οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με το «διπλό» από την έδρα του Απόλλωνα χάρις στο γκολ του Ιωαννίδη.

Ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα στο 20ο λεπτό, όταν ο Βέρχουστ έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Φώτης Ιωαννίδης την έσπρωξε στα δίχτυα, σκοράροντας στο ντεμπούτο του ως βασικός.

Στη συνέχεια ο Απόλλωνας κέρδισε πέναλτι σε μία αρκετά σφοδρή σύγκρουση μεταξύ του Διούδη και του Ιωαννίδη, το οποίο όμως με τη χρήση του VAR ακυρώθηκε. Πιο συγκεκριμένα, ο Διούδης βγήκε να διώξει προ του Νίκου Ιωαννίδη αλλά τον βρήκε με δύναμη και τον έριξε στο έδαφος, με αποτέλεσμα ο παίκτης του Απόλλωνα να αποχωρεί από το γήπεδο με ασθενοφόρο και κολάρο. Ο τερματοφύλακας του «Τριφυλλιού» συνέχισε κανονικά.

Στην «επανάληψη» ο Απόλλωνας κέρδισε ακόμα ένα πέναλτι, το οποίο επίσης ακυρώθηκε με τη χρήση του VAR. Στο 47’ ο Ζαγαρίτης ανέτρεψε τον Τσιλούλη και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι, το οποίο με τη βοήθεια της τεχνολογίας πήρε πίσω, καθώς η παράβαση είχε γίνει εκτός περιοχής. Παρ ’όλα αυτά, ο Ζαγαρίτης είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» κατάφερε να ισοφαρίσει, όταν στο 77’ ο πρώην «πράσινος» Μουνιέ έκανε τη σέντρα και ο Μπεντινέλι αφού κοντρόλαρε, σούταρε και σκόραρε, όμως για ακόμα μία φορά το VAR δεν στάθηκε… σύμμαχος του Απόλλωνα. Ο σκόρερ ήταν εκτεθειμένος, οπότε το γκολ δεν μέτρησε κι έτσι ο Παναθηναϊκός έφυγε με τους τρεις βαθμούς από τη Ριζούπολη.

Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός 0-1

Γκολ: 20′ Ιωαννίδης (Παναθηναϊκός)

Κίτρινες: Τσιλούλης (Απόλλων), Ζαγαρίτης (Παναθηναϊκός), Αλεξανδρόπουλος (Παναθηναϊκός), Σλίβκα (Απόλλων), Μπαξεβανίδης (Απόλλων), Καρλίτος (Παναθηναϊκός)

Κόκκινες: 53′ Ζαγαρίτης (Παναθηναϊκός)

Aπόλλων Σμύρνης: Βέρχουστ, Μπρούσιτς (70′ Χουχούμης), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ, Ιωαννίδης (34′ λ.τ. Ντάουντα), Μπεντινέλι, Σλίβκα, Φερνάντεζ (70′ Μουνιέ), Τσιλούλης.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χουάνκαρ, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Ζαγαρίτης, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης (73′ Μολό), Αθανασακόπουλος (80′ Αϊτόρ), Ιωαννίδης (85′ Μαυρομμάτης), Μακέντα (80′ Καρλίτος)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook