Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 3-2

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με το γκολ του Νάτσου στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Ατρόμητος επικράτησε του ΠΑΟΚ με 3-2.

Ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί νωρίς, όταν ο Σβαμπ κέρδισε πέναλτι από το μαρκάρισμα του Κωστόπουλου, όμως ο Τζόλης αστόχησε στην εκτέλεσή του και έστειλε την μπάλα άουτ. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 22ο λεπτό όμως, με τον Σφιντέρσκι να νικάει τον Γιαννιώτη με κεφαλιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Περιστεριώτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Μουνίθ να πετυχαίνει ένα εντυπωσιακό γκολ εκτός περιοχής στο 64ο λεπτό και να δίνει άλλη πνοή στον αγώνα.

Ο Ουάρντα, βρήκε δίχτυα στο πρώτο ματς μετά την επιστροφή του από το Βόλο και έδωσε το πλεονέκτημα στον ΠΑΟΚ, απέναντι στην πρώην ομάδα του στο 82’, ενώ λίγο αργότερα ήταν η σειρά ενός ακόμα «πρώην» να σκοράρει. Ο λόγος για τον Χαρίση, ο οποίος έκανε το 2-2 και έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ στο παρελθόν.

Την τελευταία… λέξη είπε ο Νάτσος στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Ο παίκτης του Ατρομήτου σκόραρε, το γκολ του αρχικά ακυρώθηκε για οφσάιντ, όμως μετά από έλεγχο του VAR κατοχυρώθηκε στους γηπεδούχους που πήραν εν τέλει τη νίκη και στέρησαν από τον ΠΑΟΚ τους τρεις βαθμούς.

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 3-2

Γκολ: 22′ Σφιντέρσκι (ΠΑΟΚ), 64′ Μουνίθ (Ατρόμητος), 82′ Ουάρντα (ΠΑΟΚ), 85′ Χαρίσης (Ατρόμητος), 90+2 Νάτσος (Ατρόμητος)

Κίτρινες: Κουτσόπουλος (Ατρόμητος), Βιεϊρίνια (ΠΑΟΚ), Γκαλβάο (Ατρόμητος), Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ), Κιβρακίδης (Ατρόμητος), Μανδάς (Ατρόμητος)

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γούτας, Γκαλβάο, Γκάλο, Σάλομον, Κιβρακίδης, Νταβιώτης (60′ Μουνίθ), Νάτσος, Χαρίσης, Μανούσος (75′ Μάτιτς), Κωτσόπουλος (75′ Χριστοδουλόπουλος)

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Σβαμπ (71′ Ουάρντα), Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς (77′ Νινούα), Μουργκ (71′ Ελ Καντουρί), Τζόλης (66′ Λάμπρου), Σφιντέρσκι (77′ Κρμέντσικ)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook