Άρης – ΑΕΚ 0-1

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ΑΕΚ επικράτησε του Άρη με 1-0 στη Θεσσαλονίκη και συνέχισε το νικηφόρο σερί της.

Στο δεύτερο ντέρμπι για το Ελληνικό πρωτάθλημα που έγινε στη Θεσσαλονίκη μέσα σε δύο μέρες, ο Άρης φιλοξένησε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την ΑΕΚ σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 8η αγωνιστική της Super League 1.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο με φάσεις εκατέρωθεν και μία μεγάλη ευκαιρία του Άρη να εκμεταλλευτεί μία στιγμή αδράνειας στην άμυνα της ΑΕΚ και να ανοίξει το σκορ, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες με 0-0.

Το 1-0 υπέρ της ΑΕΚ έκανε ο Λιβάι Γκαρσία με μία απίθανη εκτέλεση φάουλ στο 65’, δίνοντας κεφάλι στο σκορ στην “Ένωση”. Το παιχνίδι από εκεί και πέρα απέκτησε μεγαλύτερη ένταση εντός και εκτός των αγωνιστικών γραμμών, με τον διαιτητή να αναγκάζεται να δώσει 8 λεπτά καθυστερήσεων.

Ο Μάρκο Λιβάγια σκόραρε στις καθυστερήσεις για την ΑΕΚ, όμως το γκολ ακυρώθηκε λλογω οφσάιντ. Το παιχνίδι τελικά ολοκληρώθηκε περίπου 10 λεπτά μετά το 90′ με την ΑΕΚ τελικά να φεύγει με ένα πολύτιμο “διπλό” από τη Θεσσαλονίκη.

Άρης – ΑΕΚ 0-1

Γκολ: 65′ Γκαρσία

Κίτρινες κάρτες: Μπεναλουάν, Σούντγκρεν – Κρίστιτσιτς, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ, Γαλανόπουλος

Κόκκινες κάρτες: –

Άρης (Άκης Μάντζιος): Μπουσέ, Σάκιτς (87′ Τζέγκο), Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Ρόουζ, Σάσα (87′ Ιωάννου), Ματίγια, Μαντσίνι, Γκάμα, Σίλβα (63′ Γκαρσία), Μάνος (75′ Λόπεθ).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου (20′ Λάτσι), Σβάρνας, Μπακάκης, Σιμόες, Κρίστιτσιτς (60′ Μάνταλος), Γαλανόπουλος, Μαχαίρας (60′ Λιβάγια), Λιβάι Γκαρσία (75′ Σάκχοφ), Ανσαριφάρντ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook