Ατρόμητος: Χωρίς Λάζαρο και Μάνουσο με Παναιτωλικό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δύο εκπλήξεις περιείχε η ανακοίνωση της αποστολής του Ατρομήτου για τα δύο επικείμενα παιχνίδια του, με τα ονόματα των Λάζαρου και Μανούσου να απουσιάζουν.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό την Πέμπτη (28/1, 17:15), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστική της Super League Interwetten.

Με την ομάδα του Περιστερίου να ανακοινώνει την αποστολή της, η οποία αφορά και το αμέσως επόμενο παιχνίδι της, με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή (31/1, 17:15) για την 20η «στροφή» του πρωταθλήματος, στην οποία δεν βρίσκονται οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Γιώργος Μανούσος και Κλαρκ Ενσικουλού

Μέρος του προγράμματος της τελευταίας προπόνησης ακολούθησε ο Ανδρέας Γιαννιώτης, ο οποίος αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς από την ερχόμενη Δευτέρα (1/2).

Η 24μελής αποστολή του Ατρομήτου: Μανδάς, Θεοδωράκης, Σάλτας, Αγκάγιεφ, Γούτας, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μάτιτς, Γκαλβάο, Νάτσος, Γιακουμάκης, Νταβιώτης, Σάλομον, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Στρούγγης, Τριμμάτης, Χαρίσης, Μουνίθ, Γκάλο, Τομάσεβιτς, Αθανασίου, Οικονομίδης και Εντομβόνγι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook