Βόλος κατά Βαρούχα: “Σα δεν ντρέπεσαι, έχουμε μάτια και βλέπουμε”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με καυστικό τρόπο αποφάσισε η ΠΑΕ Βόλος να σχολιάσει την άποψη του Παναγιώτη Βαρούχα, σχετικά με το πέναλτι που δεν δόθηκε σε παίκτη της ομάδας του.

Έτσι η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε μια ανακοίνωση και μέσα σ’ όλα αναφέρει ότι “Έχουν μάτια και βλέπουν”, ενώ συνεχίζει λέγοντας ότι δεν υπολογίζει την γνώμη του κάθε Βαρούχα , ο οποίος άλλοι του δίνουν το πάτημα να μιλάει και να σχολιάζει.

Αναλυτικά η τοποθέτηση της ΠΑΕ Βόλος:

Με αφορμή την τελευταία τοποθέτηση του απερίγραπτου Παναγιώτη Βαρούχα, σύμφωνα με την οποία (άκουσον – άκουσον) δεν υπάρχει πέναλτι στο χέρι του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού στον χθεσινό αγώνα της ομάδας μας, παραθέτουμε δύο φωτογραφίες.

Η πρώτη είναι από τον αγώνα Παναθηναϊκός – Βόλος στον πρώτο γύρο, όταν ο Αθηναίος διαιτητής Παπαπέτρου υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του ποδοσφαιριστή του Βόλου Σάντσες, που δεν ήταν προτεταμένο μεγαλώνοντας την έκταση του σώματος, και η δεύτερη από τον χθεσινό αγώνα Βόλος – Παναθηναϊκός όπου ο επίσης Αθηναίος διαιτητής Ευαγγέλου αρνήθηκε να υποδείξει πέναλτι σε χέρι του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Καμπετσή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook