Ράσταβατς: «Η ομάδα έχει συνοχή»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μίλαν Ράσταβατς παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την εξαιρετική φετινή πορεία του Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα αλλά και τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στον «Arcadia 93.8»:

Για τον στόχο των Play Off: «Σίγουρα είναι πιο πιθανός ο στόχος των Play-Off αν και ακόμα δεν έχει τελειώσει κάτι. Η νίκη αυτή έδειξε τον δρόμο και ήταν πολύ σημαντική τόσο για τους τρεις βαθμούς και την εικόνα μας όσο και για τη συνοχή που δείχνει η ομάδα».

Για το ροτέισον που έκανε και για τις νίκες που ήρθαν χωρίς των Μπαράλες: «Πριν από αυτά τα παιχνίδια όσο και στο μέλλον εγώ σέβομαι τους ποδοσφαιριστές μου. Με ή χωρίς τον Μπαράλες οι παίκτες μου έδειξαν ότι είναι σημαντικοί για την ομάδα. Έδειξαν την συμπεριφορά, την ποιότητα και τη συνέπεια τους. Στον Αστέρα πρέπει να υπάρχει συνοχή από όλους μας για να ξεπεραστούν αυτές οι δυσκολίες».

Για το νικηφόρο σερί του Αστέρα: «Σε ένα δύσκολο πρόγραμμα για όλες τις ομάδες ο Αστέρας κατάφερε να δείξει μια φρεσκάδα και να κάνει αυτό το σερί των 5 νικών και χωρίς αυτή ενδεχομένως να μην είχαμε αυτά τα αποτελέσματα. Η ομάδα έχει συνοχή και οι παίκτες μου προσωπικότητα και τα αποτελέσματα βγήκαν σε αυτή την πεντάδα αναμετρήσεων. Δεν είμαι από αυτούς που κάθεται να υπολογίσει τους βαθμούς που θέλουμε για να πάρουμε την έκτη θέση. Εγώ το μόνο που θέλω είναι να κρατήσω την ομάδα σε αυτό το επίπεδο».

Για τα δύο πρόσωπα που έδειξε η ομάδα του στο ματς με τον Άρη: «Πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι ο Αστέρας έπαιζε με τον Άρη που ήταν δεύτερος και έχει τριπλάσιο μπάτζετ. Δεν γινόταν να είχαμε υπεροχή και στα 90 λεπτά. Ο Άρης στο πρώτο μέρος φαινόταν καλύτερος, καθώς έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και όχι επειδή δεν παίζαμε καλά. Το γκολ του Ρετζίς έδωσε τη δύναμη για να φτάσουμε στην νίκη».

Για τον τραυματισμό που αποκόμισαν Καπίγια και Τζίμας: «Πλήρωσαν το τίμημα του σκληρού προγράμματος. Αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και τις επόμενες ημέρες θα ξέρει το ιατρικό επιτελείο το ακριβές μέγεθος της ζημιάς».

Για το ερχόμενο ματς με τον Άρη για το Κύπελλο: «Μας έδωσε ψυχολογία η νίκη του Σαββάτου. Θα δούμε πόσο θα μας βοηθήσει και στο ματς της Πέμπτης. Σίγουρα δεν είναι εύκολο ματς για τον Αστέρα, όπως δεν είναι εύκολο και για τον Άρη».

Το μήνυμα του στον κόσμο του Αστέρα: «Πάμε μαζί με δύναμη για τον Αστέρα!».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook