Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 2-3

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 3-2 του Ατρομήτου στο Περιστέρι και πέρασε στη φάση των “8” του Κυπέλλου Ελλάδος με συνολικό σκορ 5-4.

Ο Ατρόμητος φιλοξένησε τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι, στη ρεβάνς του 2-2 από το πρώτο παιχνίδι στα Γιάννενα για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καταιγιστικός στην αρχή του παιχνιδιού, έχοντας πετύχει τρία γκολ στα πρώτα 13 λεπτά! Το σκορ άνοιξε στο 3’ ο Νάουμετς, μετά από ωραία ενέργεια του Παμλίδη. Ο Μιλιντσεάνου διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΣ στο 10’, ενώ το 0-3 έκανε ο Σάλιακας τρία λεπτά αργότερα με σουτ έξω από την περιοχή. Στο 28’ ο Ατρόμητος μείωσε με το γκολ του Κωτσόπουλου, βγάζοντας μία αντίδραση μετά τα τρία γκολ του ΠΑΣ.  Ο ίδιος παίκτης μείωσε εκ νέου στο 82’, κάνοντας το 2-3, όμως οι παίκτες του ΠΑΣ κράτησαν το αποτέλεσμα έως το τέλος κα προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 2-3

Γκολ: 3′ Nάουμετς (ΠΑΣ), 10′ Μιλιντσεάνου (ΠΑΣ), 13′ Σάλιακας (ΠΑΣ), 28′, 81′ Κωτσόπουλος (Ατρόμητος)

Κίτρινες: Μπρένερ (ΠΑΣ), Κιβρακίδης (Ατρόμητος), Πίρσμαν (ΠΑΣ)

Ατρόμητος: Μανδάς, Κιβρακίδης, Γκαλβάο (78′ Nταβιώτης), Στρούγγης, Νάτσος (56′ Σάλομον), Ούμπιδες, Χαρίσης (46′ Γούτας), Οικονομίδης (23′ Κωτσόπουλος), Ραμπέλο (46′ Ραμπέγιο), Μουνίθ, Εντομβόνι

ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Κάργας, Κάστρο, Λιάσος, Νάουμετς, Ελευθεριάδης (58′ Μπρέμερ), Παμλίδης (84′ Πανουργιάς), Μιλιντσεάνου (58′ Καρτάλης)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook