Αστέρας Τρίπολης – ‘Αρης 0-2

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Άρης επικράτησε και στην Τρίπολη επί του Αστέρα και προκρίθηκε με συνολικό σκορ 4-0 στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Άρης ήταν ανώτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, χάνοντας φάσεις με τον Μπερτόλιο και τον Σάσα για να ανοίξει το σκορ. Τελικά το κατάφερε, με τον Μάνο να πλασάρει τον Παπαδόπουλο στο 45’ μετά την κάθετη πάσα του Σούντγκρεν. Οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μάνο να αλλάζει ρόλο και από σκόρερ να γίνεται δημιουργός, δίνοντας την ασίστ στο γκολ του Ματέο Γκαρσία στο 68ο λεπτό. Κάπως έτσι, ο Άρης έγινε η έβδομη από τις οκτώ ομάδες της φάσης των “8” του Κυπέλλου Ελλάδος, κερδίζοντας δύο φορές τον Αστέρα Τρίπολης με το ίδιο σκορ, εντός και εκτός έδρας.

Αστέρας Τρίπολης-Άρης 0-2

Γκολ: 45′ Μάνος, 68′ Ματέο Γκαρσία

Κίτρινες: Μπελόκ (Aστέρας), Ματέο Γκαρσία (Άρης)

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Σουάρεθ (57′ Χριστόπουλος), Βαλιέντε (70′ Ιγκλέσιας), Μπελόκ, Ριέρα (71΄ Φερνάντεθ), Αλί Μπαμπά, Κρέσπι (57′ Τιλίκα), Μπαράλες (80′ Σίτο)

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Ροζ (69′ Μπαγκαλιάνης), Δεληζήσης, Σάκιτς, Ματίγια (71′ Γκάνεα), Σάσα (58′ Μπακουτσής), Μπερτόγλιο (58′ Τζέγκο), Σίλβα, Ματέο Γκαρσία, Μάνος (69′ Κάτσε)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook