ΑΕΚ: Μέσα Λάτσι και Μάνταλος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ΑΕΚ έφυγε «λαβωμένη» από την Ριζούπολη, αφού πάρθηκε το ρίσκο να χρησιμοποιηθούν για αρκετή ώρα οι Γαλανόπουλος και Σάκχοφ, με αποτέλεσμα ο πρώτος να χαθεί για ένα δίμηνο και ο δεύτερος να αποχωρήσει επίσης τραυματίας χωρίς να είναι ακόμη γνωστό το πόσο θα λείψει.

Ο Μανόλο Χιμένεθ είδε στην σημερινή (5/2) προπόνηση να επιστρέφει ωστόσο στο κανονικό πρόγραμμα ο Πέτρος Μάνταλος, που ξεπέρασε την θλάση πρώτου βαθμού μετά το ματς με τον ΠΑΣ. Είναι μια επιστροφή πολύτιμη, αν αναλογιστεί κανείς τις απώλειες της ΑΕΚ στο κέντρο, μετά την ρεβάνς με τον Απόλλωνα. Κανονικά προπονήθηκε και ο Ζίγκα Λάτσι, που είχε φύγει με πρόβλημα από το ματς με τον ΟΦΗ, αλλά ευτυχώς τελικά δεν αποδείχθηκε κάτι σοβαρό.

Ωστόσο τα καλά νέα σταματούν εδώ. Ο Στράτος Σβάρνας είναι γνωστό πως χρειάζεται χρόνο για να ξεκαθαρίσει η πορεία της αποθεραπείας του και σε μια πολύ καλή περίοδο για τον ίδιο, δεν υπολογίζεται σίγουρα για το ματς με τον Άρη. Σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα, αλλά το ίδιο συνέβη και με τον Μιχάλη Μπακάκη, που έχει θέμα με μιας ελαφριάς μορφής θλάση.

Ο Σάκχοφ θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο στην διάρκεια της μέρας και υπάρχει ανησυχία για τον μυϊκό τραυματισμό του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook