ΑΕΚ: «Γκάζια» Χιμένεθ μετά την ήττα από τον Άρη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ήττα της ΑΕΚ από τον Άρη έφερε τριγμούς στα αποδυτήρια της Ένωσης, καθώς κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης, έχοντας παράλληλα μια σειρά από αρνητικά αποτελέσματα που την έχουν φέρει σε δύσκολη θέση.

Για αυτό και ο Μανόλο Χιμένεθ τα «έψαλλε» στους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα που είχαν κόντρα στους κίτρινους στο ΟΑΚΑ αλλά και την γενικότερη παρουσία των τελευταίων παιχνιδιών.

Ο 56χρονος προπονητής ήταν έξαλλος με τους παίκτες του μετά την ήττα από τον Άρη και παρότι στις δηλώσεις του φρόντισε να τους «καλύψει», κατ’ ιδίαν εκείνοι τα άκουσαν για τα καλά. Αμέσως μετά το ματς μάζεψε τους παίκτες του και για περίπου δέκα λεπτά έκανε εντονότατες παρατηρήσεις για την αγωνιστική τους εικόνα, ενώ εστίασε στην έλλειψη έντασης και συγκέντρωσης, ενώ στάθηκε και στα ατομικά τους λάθη.

Βέβαια προς το τέλος των όσων είπε κατέβασε τους τόνους και ζήτησε από όλους ενότητα και σκληρή δουλειά, καθώς όπως τόνισε αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να συνέλθει αγωνιστικά η ομάδα, να σώσει τη σεζόν.

Ο Χιμένεθ θεωρεί πολύ σημαντικά τα ματς με Βόλο για το Κύπελλο και ΑΕΛ για το πρωτάθλημα που ακολουθούν αυτή την εβδομάδα, καθώς την επόμενη για πρώτη φορά από τη μέρα που ανέλαβε δεν θα έχει μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook