Παναθηναϊκός: Χωρίς πέντε βασικούς η αποστολή ενόψει ΠΑΣ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Χωρίς τους Μολό, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Καμπετσή και Σένκεφελντ στην αποστολή του κατεβαίνει ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. «Χτυπάνε» ενδεκάδα οι Ενγκμπακοτό, Σανκαρέ και Νιάς.

Με πολλές αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Λάζλο Μπόλονι επέλεξε να αφήσει εκτός τους Μολό, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Καμπετσή και Σένκεφελντ, γεγονός για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει από χθες.

Ο λόγος για τους οποίους άφησε εκτός τους τέσσερις είναι για να τους δώσει «ανάσες» για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. Όσον αφορά τον Σένκεφελντ, ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να τον έχει απόλυτα έτοιμο για το ντέρμπι και γι΄ αυτό σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Τζαβίδας.

Οπως όλα δείχνουν θέση βασικού στην αυριανή αναμέτρηση θα πάρουν για πρώτη φορά οι Ενγκμπακοτό – Σανκαρέ και Νιάς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook