ΠΑΟΚ – Λαμία 5-2

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 5-2 της Λαμίας στην Θεσσαλονίκη, παίρνοντας σκορ πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στη Φθιώτιδα.

Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Λαμίας για την φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν «κεφάλι» στο σκορ.

Στο 6ο λεπτό, ο Τζόλης σκόραρε με κεφαλιά. Η Λαμία απάντησε στο 11’ επίσης με κεφαλιά, με τον Αντέτζο να είναι ο σκόρερ, ενώ ο ΠΑΟΚ ανέκτησε εκ νέου το προβάδισμα με το πλασέ του Σβαμπ στο 16’. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Μπεχαράνο στο 24’ για το 2-2, το γκολ αρχικά ακυρώθηκε για οφσάιντ, αλλά μετά από εξέταση της φάσης το γκολ μέτρησε κανονικά.

Η Λαμία έδειχνε να κρατάει το αποτέλεσμα για αρκετά λεπτά, όμως στο 67’ ο ΠΑΟΚ πήρε για τρίτη φορά το προβάδισμα με τον Τζόλη να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Στο 78’ ο Κρμέντσικ σκόραρε με εντυπωσιακό τακουνάκι εντός περιοχής, όμως το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Τελικά ο «δικέφαλος του Βορρά» σκόραρε ακόμα δύο φορές, με το Ροντρίγκο να κάνει το 4-2 με ωραίο σουτ εκτός περιοχής, πετυχαίνοντας μάλιστα το πρώτο του γκολ με την «ασπρόμαυρη» φανέλα. Το 5-2 έκανε ο Κρμέντσικ, παίρνοντας μία άτυπη «εκδίκηση» για το ακυρωθέν γκολ του.

ΠΑΟΚ – Λαμία 4-2 

Γκολ: 5′ Τζόλης (ΠΑΟΚ), 10′ Αντέτζο (Λαμία). 16′ Σβαμπ (ΠΑΟΚ), 24′ Μπεχαράνο (Λαμία), 67′ Τζόλης (ΠΑΟΚ), 82′ Ροντρίγκο (ΠΑΟΚ), 88′ Κρμέντσικ (ΠΑΟΚ)

Κίτρινες κάρτες: Τζόλης – Πίτι, Μπεχαράνο

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Τσιγγάρας, Σβαμπ (65′ Ελ Καντουρί), Α. Ζίβκοβιτς (79′ Μουργκ), Τζόλης (90+ Νινούα), Ουάρντα (79′ Καγκάβα), Σφιντέρσκι (65′ Κρμέντσικ).

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Βύντρα, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο, Γκούγκα (69′ Βασιλακάκης), Γκαζαριάν, Πίτι (69′ Ασίγκμπα), Ρόμανιτς, Αραμπούλι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook