Απόλλων Σμύρνης: Χωρίς Κολ, Φερνάντεθ απέναντι στην Λαμία

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δίχως τους Κολ και Φερνάντεθ, θα αγωνιστεί ο Απόλλων Σμύρνης στο εξ αναβολής εντός έδρας αγώνα της Πέμπτης (18/2 17:15) κόντρα στην Λαμία.

Να πετύχει την δεύτερη του νίκη, σε ισάριθμους αγώνες φιλοδοξεί ο Απόλλων Σμύρνης.

H «Ελαφρά Ταξιαρχία», η οποία προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί του Ατρόμητου υποδέχεται την Πέμπτη (18/2 17:15) στην Ριζούπολη, την Λαμία σε εξ αναβολής αγώνα για την 6η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Οι «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν την Τετάρτη (17/2) την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας, χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, καθώς πέρα των Ίσραελ Κολ και Μαρκ Φερνάντεθ που έμειναν εκτός αποστολής προληπτικά όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι κανονικά στην διάθεση του Γιώργου Παράσχου.

Σ΄ότι έχει να κάνει με την κατάσταση, στην οποία και βρίσκεται το γήπεδο έχει καθαριστεί πλήρως από τα χιόνια και είναι έτοιμο για την διεξαγωγή του αγώνα. Σ΄΄ότι έχει να κάνει με την αποστολή του Απόλλωνα για τον εν λόγω αγώνα, αυτή αποτελείται από τους: Βέρχουλστ, Γιαννακόπουλο, Μπρούσιτς, Χουχούμη, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Λαγό, Ιωαννίδη, Μπεντινέλι, Κάλισιρ, Σλίβκα, Κραγιόπουλο, Τσαμπούρη, Τσιλούλη, Μουνιέ, Ντάουντα, Φατιόν, Κιτόκο και Βάρκα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook