Παναθηναϊκός: Με απουσίες απέναντι στον ΠΑΣ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με αγωνιστικά προβλήματα λόγω αναγκαστικών απουσιών αλλά και αφήνοντας πίσω τους Μαουρίσιο και Μολό θ’ αναχωρήσει ο Παναθηναϊκός για το Καρπενήσι όπου θα διεξαχθεί το πρώτο ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα (18/3, 15:00).

Οι «πράσινοι» το πρωί της Τετάρτης ολοκλήρωσαν μετ’ εμποδίων λόγω του χιονιά, την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Πέμπτης, έχοντας παραμείνει δίχως προπόνηση την Τρίτη με την επέλαση της «Μήδειας» και την κατάσταση που επικρατούσε στο Κορωπί.

Οι Διούδης, Σανκαρέ (σήμερα μαγνητική), Ιωαννίδης (σφίξιμο στην γάμπα), Χουάνκαρ (σφίξιμο στον τετρακέφαλο) και Κουρμπέλης έκαναν θεραπεία και φυσικά απουσιάζουν από την 20άδα της αποστολής για το ματς με τον ΠΑΣ, ενώ, οι Μπουζούκης, Σαβιέρ και Μπεκ έμειναν στο γυμναστήριο.

Το πρόγραμμα των υπολοίπων περιελάμβανε κορόιδο, παιχνίδι στο μισό γήπεδο με περιορισμούς και εξάσκηση στα τελειώματα.

Από την αποστολή απουσιάζουν οι Μαουρίσιο και Μολό, που δεν θα έπαιζαν ούτε την περασμένη εβδομάδα στα Γιάννενα…

Αναλυτικά:

Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Καραγιάννης, Αθανασακόπουλος, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Τζαβίδας, Καμπετσής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook