Σένκεφελντ: «Η PSV να προσέξει ιδιαίτερα»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ του Παναθηναϊκού ανέλυσε τον Ολυμπιακό σε Oλλανδικό Μέσο ενόψει φυσικά της αναμέτρησης των «ερυθρολεύκων» στη φάση των «32» του Europa League κόντρα στην PSV Αϊντχόφεν.

Σε ρόλο… σκάουτερ ο Μπαρτ Σένκεφελντ του Παναθηναϊκού, «σκιαγράφησε» σε ολλανδικό Μέσο τον Ολυμπιακό ενόψει φυσικά της αναμέτρησης των «ερυθρολεύκων» στη φάση των «32» του Europa League κόντρα στην PSV Αϊντχόφεν.

Ο Ολλανδός στόπερ κατέθεσε τις εντυπώσεις του στην ιστοσελίδα elfvoetbal.nl. από τους «ερυθρόλευκους», λέγοντας αρχικά «πρόκειται για μια δυνατή ομάδα.

Το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού είναι ισχυρό και υπάρχουν παίκτες με καλή φυσική κατάσταση στο κέντρο που μπορούν να παίξουν με την μπάλα στα πόδια».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο σημείο όπου μπορεί να «χτυπήσει» η PSV Αϊντχόφεν:

«Χτίζουν το παιχνίδι τους με τρεις παίκτες. Εάν η PSV μπορεί να κάνει κάτι πάνω σε αυτό ασκώντας πίεση τότε μπορεί να κυριαρχήσει».

Τέλος, ξεχώρισε τους Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί από το συγκρότημα του Πέδρο Μαρτίνς:

«Νομίζω πως θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τον Ματιέ Βαλμπουενά. Είναι ο παίκτης που δίνει ρυθμό στον Ολυμπιακό. Επίσης ο Ελ Αραμπί έχει καλά τρεξίματα και σκοράρει εύκολα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook