ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 2-1

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε με 2-1 τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξένησε σήμερα τον Παναθηναϊκό (18/02) στο εξ αναβολής πρώτο σκέλος του μεταξύ τους προημιτελικού για το Κύπελλο Ελλάδος, με το παιχνίδι να γίνεται εκτάκτως στο Αγρίνιο, αφού το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου απέρριψε την προσφυγή που είχε καταθέσει ο ΠΑΣ Γιάννινα για την αλλαγή της έδρας που είχε αποφασιστεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Μακέντα άνοιξε το σκορ με το… καλημέρα για τον Παναθηναϊκό στο 2ο λεπτό, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα ισοφάρισε στο 21’ με το σουτ του Παμλίδη. Στο 41’ ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία να περάσει μπροστά στο σκορ, όμως η έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Χατζηγιοβάνη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Λοντίγκιν. Στο 56’ ο ΠΑΣ «προειδοποίησε» με τον Παμλίδη, ο οποίος έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει το 2-1, το οποίο έγινε όμως 11 λεπτά αργότερα, όταν ο Κάργας με σκαστή κεφαλιά έφερε «τούμπα» το ματς, δίνοντας ταυτόχρονα προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Παναθηναϊκού στο 2021, με τελευταία εκείνη στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ με 2-1 για το πρωτάθλημα, στις 20 Δεκεμβρίου 2020.

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 2-1

Γκολ: 2′ Μακέντα (Παναθηναϊκός), 21′ Παμλίδης (ΠΑΣ Γιάννινα), 66′ Κάργας (ΠΑΣ Γιάννινα)

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Καρτάλης (76′ Λιάσος), Ελευθεριάδης, Μπατίστ (82′ Μιλιντσεάνου), Παμλίδης (90′ Νάουμετς)

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Σάντσες (84′ Τζαβιδας), Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Αλεξανδρόπουλος (70′ Αθανασακόπουλος), Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ (81′ Καμπετσής), Χατζηγιοβάνης (70′ Ενγκμπακοτό), Μακέντα (70′ Καρλίτος)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook