Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 1-0

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παναιτωλικός νίκησε με 1-0 τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο με το γκολ του Εντινγκά.

Με το παιχνίδι Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός ολοκληρώθηκε η 23η αγωνιστική της Super League 1.

Επιστροφή στις νίκες και «ανάσα» για τον Παναιτωλικό, που μετά από 10 συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο χωρίς νίκη, επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού με 1-0 στο Αγρίνιο και σταμάτησε ένα σερί 9 αγώνων που το «τριφύλλι» δεν είχε ηττηθεί στο πρωτάθλημα.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Εντινγκά στο 6’, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το κακό διώξιμο του Ιωαννίδη. Στο 16’ ο Μαουρίσιο σκόραρε για τον Παναθηναϊκό, όμως μετά από 2 λεπτά επικοινωνίας διαιτητή – VAR το γκολ δεν μέτρησε. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα είχαν και δοκάρι στο 67ο λεπτό, όταν ο Ενγκμπαγκοτό έκανε προβολή από κοντά, ο Μελίσσας ακούμπησε ελάχιστα τη μπάλα και αυτή κατέληξε στο δοκάρι.

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Μεντίνα, Τσότσαλιτς, Βάντερσον, Περέιρα, Ταχάρ (65′ Τσιγγάρας), Εντινγκά (77′ Τζανακάκης), Ντάλσιο (84′ Κωνσταντόπουλος), Ντίας, Αριγίμπι (84′ Αρσούρα), Καρέλης (78′ Βέργος).

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Καραγιάννης, Μολό (80′ Τζαβίδας), Νιάς, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες (73′ Μακέντα), Ιωαννίδης, Ενγκμπακοτό (83′ Αθανασακόπουλος), Καμπετσής (46′ Αϊτόρ).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook