ΑΕΚ: Αλλαγή πλάνων από Χιμένεθ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την Κυριακή η ΑΕΚ πάει στη Λεωφόρο να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό, σε ένα ντέρμπι που θα κρίνει σε μεγάλο ποσοστό την τελική κατάταξη, της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και σε σημαντικό την πορεία των πλέι οφ.

Σε αυτό το ματς λοιπόν ο Χιμένεθ γνωρίζει ότι δεν θα έχει σίγουρα στη διάθεσή του τον Μιχάλη Μπακάκη, τον Αντρέ Σιμόες, τον Κώστα Γαλανόπουλο, τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και τον Νέλσον Ολιβέιρα. Άπαντες τραυματίες!

Προσθέστε και τους νεαρούς Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλη στο ιατρικό δελτίο και είναι σαφές πως οι απουσίες είναι πάρα πολλές – με την ελπίδα φυσικά να μην προκύψουν κι άλλοι. Αυτός που ελπίζει να τεθεί στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού για το ντέρμπι είναι ο Γεβχέν Σάκχοφ.

Θα το παλέψει ο Ουκρανός χαφ να μπει στις επόμενες προπονήσεις, ώστε να είναι στην αποστολή και κατά τη διάρκεια του αγώνα να πάρει μερικά λεπτά, δίνοντας και ανάσες στο κέντρο και ποιότητα.

Το σίγουρο, με τόσες πολλές απουσίες, είναι πως ο Χιμένεθ δεν θα παρατάξει ξανά την ΑΕΚ με διάταξη 4-4-2.

Το επιθετικό δίδυμο Ολιβέιρα – Ανσαριφάρντ «έσπασε» με τον τραυματισμό του Πορτογάλου, τον οποίο, εφόσον πάνε όλα καλά θα τον ξαναδούμε αγωνιζόμενο στα πλέι οφ. Πλέον στην επίθεση της ΑΕΚ υπάρχει μόνο ο Ιρανός και ο νεαρός επιθετικός Κοσίδης, ο οποίος περιμένει τη στιγμή να κάνει το ντεμπούτο του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook