Λαμία – ΠΑΟΚ 1-1

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Λαμία και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, με τον δικέφαλο του Βορρά να προκρίνεται στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου με συνολικό σκορ 6-3.

Η πρόκριση στους «4» είχε κριθεί από το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο της Τούμπας, όταν και ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 5-2. Η ρεβάνς στην έδρα της Λαμίας είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού Γρηγορίου και Γκαρσία παρέταξαν τις ομάδες τους με αρκετές αλλαγές.

Το σκορ άνοιξε ο ΠΑΟΚ στο 14ο λεπτό, όταν ο Νινούα εκμεταλλεύθηκε την ασίστ του Καγκάβα και σκόραρε με πλασέ. Η Λαμία ισοφάρισε στο 52’ με την κεφαλιά του Τζέιμς, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως ο ΠΑΟΚ είχε χάσει την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 44’, όταν ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε το πέναλτι του Σβαμπ που είχε κερδίσει νωρίτερα ο Σφιντέρσκι.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Θεοδωρόπουλος, Τζέιμς, Βύντρα, Προβυδάκης (68′ Χατζηστραβός), Σαραμαντάς, Μπιάρνασον (75′ Μπουλούλης), Γκούγκα, Γκαζαριάν (46′ Κωστίκας), Μεντίνα, Ρόμανιτς (46′ Σταμούλης), Βασιλακάκης (83′ Νικολόπουλος)

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης (80′ Κρέσπο), Μπάμπα, Σβαμπ (64′ Eλ Καντουρί), Νινούα (68′ Τσιγγάρας), Μουργκ (80′ Κούτσιας), Τζόλης (64′ Λάμπρου), Καγκάβα, Σφιντέρσκι

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook