Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-2

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε του Παναθηναϊκού με 2-1 στην έδρα του και πέρασε στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος με δύο νίκες και συνολικό σκορ 4-2.

Η ομάδα της Ηπείρου σόκαρε τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, αφού το σκορ μετά από μόλις 9 λεπτά αγώνα ήταν 2-0 υπέρ του.

Το 1-0 έκανε ο Παντελάκης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρτάλη. Στο 9ο λεπτό ο Μιλιντσεάνου σέντραρε και ο Χατζηθεοδωρίδης στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Διούδη. Ο Παναθηναϊκός πίεσε στη συνέχεια και μείωσε στο 75’ με το γκολ του Πούγγουρα με κεφαλιά. Οι γηπεδούχοι έπρεπε να πετύχουν 3 γκολ ακόμα για να προκριθούν στον ελάχιστο χρόνο που έμενε και εν τέλει δεν τα κατάφεραν, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να είναι η ομάδα που πήρε την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2

Γκολ: 2′ Παντελάκης (ΠΑΣ), 9′ αυτ. Χατζηθεοδωρίδης (ΠΑΣ), 74′ Πούγγουρας (Παναθηναϊκός)

Κίτρινες: Ελευθεριάδης (ΠΑΣ), Ενγκμπακοτό (Παναθηναϊκός) Σάλιακας (ΠΑΣ), Ντομίνγκεθ (ΠΑΣ)

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης – Μολό, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης (66′  Χουάνκαρ)- Νιάς, Σανκαρέ (59′ Μαουρίτσιο), Χατζηγιοβάνης (66′ Ενγκμπακοτό), Βιγιαφάνες (66′ Μακέντα), Ιωαννίδης (46′ Αϊτόρ), Καρλίτος

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν – Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν – Ντομίνγκεθ, Κάστρο (87’ Εραμούσπε), Καρτάλης, Ελευθεριάδης (75′  Λιάσος)- Μιλιτσεάνου (75′ Κριζμάν), Παμλίδης (65′ Νάουμετς)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook