Άρης – Ολυμπιακός 1-1

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ολυμπιακός έγινε η τέταρτη και τελευταία ομάδα που περνάει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, χάρις το γκολ του Ανδρέα Μπουχαλάκη στο 87’, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε ένα τρομερό λάθος του Κουέστα.

Ο Άρης φιλοξένησε τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στη ρεβάνς της νίκης των «ερυθρολεύκων» με 2-1 στον Πειραιά. Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς γκολ και από μία πολύ καλή ευκαιρία για κάθε ομάδα, με τον Σάσα για τον Άρη και τον Κάιπερς για τον Ολυμπιακό. Ο Άρης πήρε σκορ πρόκρισης στο 54’. Ο Ανδρούτσος ανέτρεψε τον Μαντσίνι στο 50’ εντός περιοχής και ο Γκεστράνιους αφού συμβουλεύτηκε το VAR καταλόγισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπρούνο Γκάμα, στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Κρίστινσον που δεν μπόρεσε να αποκρούσει.

Ο Πέδρο Μάρτινς πέρασε στο παιχνίδι τους Εμβιλά, Μπρούμα και Φορτούνη στη συνέχεια για να κυνηγήσει την πρόκριση. Το «χρυσό» γκολ που έδωσε το τελευταίο -χρονικά- εισιτήριο για τους «4» του Κυπέλλου στον Ολυμπιακό πέτυχε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στο 87’, εκμεταλλευόμενος ένα απίστευτο λάθος του Κουέστα, ο οποίος άφησε την μπάλα κάτω για να κάνει γέμισμα, δίχως να έχει δει ότι ο κρητικός μέσος ήταν πίσω του. Ο Μπουχαλάκης έκλεψε την μπάλα και σκόραρε, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Άρης-Ολυμπιακός 1-1

Γκολ: 54′ Μπρούνο Γκάμα (Άρης), 87′ Mπουχαλάκης (Ολυμπιακός)

Κίτρινες: Τιάγκο Σίλβα (Ολυμπιακός), Τζέγκο (Άρης), Κρίστινσον (Ολυμπιακός), Ελ Αραμπί (Ολυμπιακός)

Άρης: Κουέστα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Ροζ, Σάκιτς, Σάσα, Τζέγκο, Μαντσίνι (75′ Σίλβα), Μπερτόγλιο (68′ Μπρούνο), Γκάμα (85′ Μπεναλουάν), Μάνος (75′ Κάτσε)

Ολυμπιακός: Κρίστινσον, Χολέμπας, Σωκράτης, Μπα (76′ Καμαρά), Ανδρούτσος, Μασούρας (66′ Μπρούμα), Μπουχαλάκης, Σίλβα (66′ Εμβιλά), Ραντζέλοβιτς (66′ Φορτούνης), Χασάν, Κάιπερς (76′ Ελ Αραμπί)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook