ΠΑΟΚ: Ατομικό για Τζόλη και Βιεϊρίνια

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι δύο παίκτες δεν προπονήθηκαν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο, αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Την προετοιμασία του ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 26η αγωνιστική της Superleague ξεκίνησε την Τρίτη ο ΠΑΟΚ. Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν οι Χρήστος Τζόλης και Αντρέ Βιεϊρίνια, οι οποίοι προπονήθηκαν ατομικά, ωστόσο, αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά στο ντέρμπι με το Τριφύλλι.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Η Δευτέρα (08.03) λειτούργησε ως η απαραίτητη βαθιά ανάσα και ψυχική αποθεραπεία πριν άπαντες επιστρέψουν στη δουλειά για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της Super League Interwetten κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Η προπόνηση της Τρίτης ήταν αφιερωμένη κυρίως στο τακτικό κομμάτι. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με rondo και δρομικές ασκήσεις. Στη συνέχεια δόθηκε έμφαση στην ανάπτυξη και στο passing game μέσα από διάφορες ασκήσεις, ενώ στο φινάλε διεξήχθη δίτερμα σε μικρό χώρο.

Ο Χρήστος Τζόλης έκανε ατομικό πρόγραμμα επανένταξης προκειμένου να μπει σταδιακά σε κανονικούς ρυθμούς μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ενώ ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε προγραμματισμένη αποφόρτιση.

Τέλος, ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του με δουλειά στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Την Τετάρτη (10.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook